Ο κ. Σταράκης μέσω της επιστολής του, ευχαρίστησε όλους αυτούς που βοήθησαν το σωματείο και στάθηκαν δίπλα στην ομάδα. Όμως λόγω της διαφορετικής φιλοσοφίας που υπάρχει( όπως ανέφερε δημιουργία ομάδας Κ-19) αποφάσισε να αποχωρήσει, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι το τηλέφωνο του θα είναι πάντα στην διάθεση της ομάδας.
Αναλυτικά η επιστολή του επίτιμου προέδρου του Άρη:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την συνεργασία όλες αυτές τις εβδομάδες στην ενασχόληση μου σαν επίτιμος πρόεδρος του Αρη Περιβολίων Ρεθύμνης, με το τμήμα χορηγιών τους παρακάτω:
1. Περιφερειάρχη Κρήτης κύριο Σταύρο Αρναουτάκη
2. Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης κυρία Μαρία Λιωνή
3. Αντιπεριφερειάρχη και υπεύθυνο αθλητισμού κύριο Νίκο Συριγωνάκη
4. Αντιδήμαρχο Ρεθύμνης κύριο Άγγελο Μαλλά
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μου:
1. Την μπύρα Cretan Kings και τον κύριο Κωστή Ζομπανάκη, καθώς και τον υπεύθυνο πωλήσεων κύριο Δημήτρη Δάρρα και τον συνεργάτη του, κύριο Μανώλη Λίτινα
2. Τα σούπερ Μάρκετ ΣΥΝΚΑ και ιδιαίτερα τον κύριο Αλεξάκη, τον κύριο Ανδρέα Χιωτάκη και την κυρία Παπουτσάκη.
3. Την κυρία Χρύσα Φασομυτάκη υπεύθυνη της πρότυπης αγοράς κατεψυγμένων ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ .
4. Τον κύριο Βαγγέλη Κιοσέ του αθλητικού καταστήματος Sportys.
5. Tην κυρία Μαρία Βότζη-Πλαίτη του καταστήματος Hondos Center
6. Tον κύριο Χρήστο Κοκκινάκη υπεύθυνο πρακτορείου ΟΠΑΠ Σέντρα
7. Το κομμωτήριο Κατερίνα-Γιάννης
8. Την καφετέρια Cul de sac
9. Τον γεωπόνο κύριο Γιαννούλη
10. Τα καταστήματα Expert του κύριου Μυλωνάκη και Υιός
11. Το δικηγορικό γραφείο του κυρίου Κοτσαμπασάκη και Συνεργάτες
12. Την υπεραγορά κρεάτων Αντωνάκης
13. Το Μακεδονικό
14. Τους αδερφούς Κόκκινου στην πλατεία του αγνώστου στρατιώτη
15. Το OWNER STORE κατάστημα wind της λεωφόρου και τον υπεύθυνο κύριο Αχχιλέα Σφακιανάκη
16. Την ψησταριά Χάνι στα Μισίρια
17. Το Medica Hellas του κυρίου Σταυρακάκη
18. Το κατάστημα Welcome του κυρίου Σουμπασάκη
19. Έναν καλό μου φίλο ο οποίος μας δώρισε 40 μπάλες Nike
Εύχομαι οι δύο απαντήσεις που περιμένουμε από μεγάλες εταιρίες της Αθήνας για χορηγία, να είναι θετικές για το καλό του σωματείου μας.
Γενικά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για χορηγία, καθώς και εκείνους που μας στήριξαν, αγοράζοντας κλήρους για την λαχειοφόρα αγορά η οποία πραγματοποιήθηκε όπως σας είχαμε υποσχεθεί στις 31/08/2020 και ο τυχερός αριθμός ήταν ο 635.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον διοικητή, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου μας και να ζητήσω συγνώμη γιατί η προγραμματισμένη συναυλία της 18ης Ιουλίου, λόγω της πανδημίας δεν πραγματοποιήθηκε με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η απονομή. Επίσης και τον μοναδικό καλλιτέχνη κύριο Παύλο Μελή που θα συμμετείχε στην εκδήλωση που ακυρώθηκε.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Γιώργο Μοτάκη, τον κύριο Αντώνη Μαυράκη και την Φιλαρμονική Ρεθύμνου, για την πρόθεση τους να συμμετάσχουν, αφιλοκερδώς στην συναυλία μας στις 18 Ιουλίου (ανεβλήθη λόγω πανδημίας).
Ένα τεράστιο Ευχαριστώ στους συνεργάτες της ομάδας μου:
1. Τάσο Σαραντινάκη
2. Παντελή Παπαγιαννάκη
3. Αντώνη Κοντοπίδη
4. Παναγιώτη Τσιγδινό
5. Εμμανουέλα Στεφάνου
Με όραμα, μεράκι και αποτελεσματικότητα δημιουργήσαμε το επίσημο κανάλι του Αρη Περιβολίων Ρεθύμνης (ARIS P.R. TV) και αναβαθμίσαμε τα δελτία Τύπου. Πλέον η ευθύνη για αυτά δεν είναι δική μας και ευχόμαστε στους νέους διαχειριστές, καλή συνέχεια.
Ευχαριστώ τους προπονητές και τους υπεύθυνους Ακαδημιών, καθώς και τους ποδοσφαιριστές για την αψεγάδιαστη συνεργασία.
Επίσης ευχαριστώ τις ομάδες που μας τίμησαν και συμμετείχαν στην Παγκρήτια σύσκεψη Γ’ Εθνικής, τις ΕΠΣ Κρήτης και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου κύριο Νίκο Τζώρτζογλου για την καταπληκτική συνεργασία που είχαμε. Ευχαριστώ και όλους του Δημοσιογράφους για την άψογη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου (είτε είχαμε ή δεν είχαμε διαφορετική φιλοσοφία) και τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Εύχομαι τα έργα για αναβάθμιση του Δημοτικού γηπέδου Μισιρίων να ολοκληρωθούν σύντομα και οφείλω να ενημερώσω άπαντες θεσμικούς και μη, οι οποίοι έκαναν την σκέψη να γκρεμιστεί το γήπεδο το οποίο φιλοξενεί εκτός του Αρη και άλλες ομάδες, να μην ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ, γιατί η αντίσταση θα είναι πάρα πολύ μεγάλη.
Λόγω πολύ μεγάλων προσωπικών προβλημάτων, διαφορετικής φιλοσοφίας για τον αθλητισμό (π.χ. δημιουργία Κ-19) και άλλων ενασχολήσεων (π.χ. έκδοση βιβλίου) δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο. Όμως το τηλέφωνο μου θα είναι πάντα στην διάθεση τους όλες τις ημέρες και ώρες για οτιδήποτε χρειαστούν.
Με εκτίμηση
Γεώργιος Σταράκης».
