ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζητά κόσμο ο ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό – αποφασίζει η υγειονομική επιτροπή

0

Τα «ρέστα» τους παίζουν στον ΟΦΗ για να έχουν έστω και στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα φιλάθλους κόντρα στον Ολυμπιακό.  Η ομάδα του Ηρακλείου κατέθεσε νέο αίτημα το οποίο έγινε δεκτό από την την Super League.

Αυτό που απομένει πλέον είναι να δούμε αν η υγειονομική επιτροπή, θα κάνει δεκτό το αίτημα και θα δούμε έστω και την τελευταία στιγμή, κόσμο στα γήπεδα για την φετινό σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Στη συνεδρίαση της Λίγκας ζητήσαμε επίσημα να διοργανώσουμε με φιλάθλους τον τελευταίο εντός έδρας αγώνας μας κόντρα στον Ολυμπιακό. Εννοείται ότι έχουμε τη συγκατάθεση του Ολυμπιακού στο αίτημά μας για τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής.

Το αίτημα έγινε ομόφωνα αποδεκτό απ'τις ομάδες. Άμεσα θα κατατεθεί αίτημα προς την υγειονομική επιτροπή, η οποία θα λάβει και την τελική απόφαση.

Όπως άλλωστε έχουμε πει εδώ και καιρό, ως ΠΑΕ ΟΦΗ δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε το θέμα, παρά την πρώτη αρνητική εισήγηση της επιτροπής.

Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή έστω ενός αγώνα με κόσμο, ο οποίος ουσιαστικά θα αποτελέσει τεστ για τη συνέχεια και φυσικά για όλες τις ομάδες ενόψει της νέας σεζόν»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ