ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ομάδων Γ΄Εθνικής με Περιφέρεια

0

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και απο πλευράς Περιφέρειας δώθηκαν δεσμεύσεις να μπει η Περιφέρεια κεντρικός χορηγός στις φανέλες όλων των ομάδων και να αναλάβει τις μετακινήσεις των ομάδων. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ ΑΡΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΗΣ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση της επιτροπής που ορίστηκε στην Παγκρήτια σύσκεψη( που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ΑΟ ΑΡΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΗΣ) με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κύριο Σταύρο Αρναουτάκη.

Η επιτροπή αποτελούνταν από τους προέδρους της ΕΠΣ Κρήτης Νίκο Τζώρτζογλου (ΕΠΣ Ηρακλείου), Τίτο Χνάρη (ΕΠΣ Ρεθύμνου), και Μιχάλη Παπαγεωργίου αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣ Λασιθίου αλλά και από 4 παράγοντες τεσσάρων σωματείων της Γ’ Εθνικής του κρητικού ομίλου, κ.κ. Μανώλη Βαρούχα από ΑΟ Άρη, Πολύδωρο Ντακάκη από Άρη Σούδας, Αλέξανδρο Φουκαράκη από Πόρο,Κώστα Ζαχαριά από ΑΟΑΝ και τον πρόεδρο του Γιούχτα κύριο Νίκο Μπουνάκη.  Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων απουσίαζε καθώς είχε εφημερία στο νοσοκομείο Χανίων.

Στην αρχή τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΑΡΗ όπου αναφέρθηκε στο σημαντικό ζήτημα των μετακινήσεων, όπου σύμφωνα με υπολογισμούς φτάνουν κοντά στις 6.000 ευρώ για κάθε ομάδα.

Τα άλλα αιτήματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

1.Να βρεθεί κάποια ασφαλιστική όπου θα αναλάβει την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών σε περίπτωση όπου υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

2.Η διαιτησία, και συγκεκριμένα ζητήθηκε να μιλήσει η περιφέρεια με την ΕΠΟ και οι ορισμοί των διαιτητών να γίνονται εντός Κρήτης. Υπήρξε συμφωνία στοσυγκεκριμένο αλλά διαφώνησαν για τους ορισμούς ντόπιων διαιτητών.

3.Συζήτηση για παρουσία των θεατών, ενώ υπήρξε κουβέντα για το τηλεοπτικό.

Ο κύριος Αρναουτάκης δεσμεύτηκε η Περιφέρεια Κρήτης να μπει κεντρικός χορηγός  στις φανέλες των ομάδων και να αναλάβει εξολοκλήρου τα έξοδα για τις μετακινήσεις των ομάδων».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ