ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εμμ. Βαρούχας:« Δεν αλλάζει η φιλοσοφία της ομάδας»

0

Πιο αναλυτικά:

«Θέλω πρώτα από όλα να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και για το γεγονός ότι τόσα χρόνια είμαστε μια παρέα, μια οικογένεια. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και την οικογένεια μου που όλο αυτόν τον καιρό στέκεται στο πλάι μου και με στηρίζει.

Την δύσκολη χρονιά αυτή που έρχεται με συνδυασμό την άνοδο στην Γ΄Εθνική, η ομάδα μας έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά στην οργάνωση της και η φιλοσοφία της θα παραμείνει η ίδια με νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ένας στόχος μας που καταφέραμε ήταν η επιστροφή του Γεώργιου Σταράκη, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκληση μας να βοηθήσει την ομάδα στο δύσκολο έργο της και να μας παρέχει τις γνώσεις και την εμπειρία του, η οποία είναι πάρα πολύ πολύτιμη.

Μέσα σε όλα τα όλα ο 92χρόνος σύλλογος μας θα προσπαθήσει και είναι επιθυμία μας να διοργανωθεί μια Παγκρήτια συνάντηση στα γραφεία της ομάδας με στόχο το γενικότερο καλό και την ανασυγκρότηση του Κρητικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Τέλος εύχομαι όλη αυτή η περιπέτεια με τον κορονοιό να τελειώσει γρήγορα, να υπάρχει υγεία σε όλο τον κόσμο και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας όπως την είχαμε συνηθίσει».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ