ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συναντήθηκαν διοίκηση και παίκτες του ΑΡΗ Ρεθύμνου ενόψει της νέας χρονιάς

0

Μπορεί ο αθλητισμός να έχει σταματήσει με την κατάσταση που επικρατέι λόγω του κορονοϊού, όμως ο Άρης Ρέθυμνου έχει βάλει μπρος τις μηχανές για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και σε αυτό το πλαίσιο έγινε συνάντηση με τους παίκτες, όπου τους ανακοινώθηκαν τα σχέδια για την νέα σεζόν. 

Αναλυτικά:

«Το Σάββατο 9 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Μισιρίων, ενόψει του σχεδιασμού της νέας χρονιάς, συνάντηση.

 Η διοίκηση τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και απόστασης, πραγματοποίησε τη συνάντηση ανά γκρουπ.

Τον λόγο στην αρχή πήρε ο πρόεδρος του Άρη Εμμανουήλ Βαρούχας  ανακοινώνοντας την απόφαση για συμμετοχή  στην Γ΄Εθνική, ευχαριστώντας και συγχαίροντας για την άνοδο προπονητή και παίκτες.

Στους ποδοσφαιριστές μίλησαν ακόμα τα μέλη του Δ.Σ κ.κ Χατζηδάκης, Βασιλάκης, Αντ. Γαβαλάς, Φ. Μανουσάκης και Σταυρ. Μπαγκάκης.  

Οι προπονητές του Άρη κ.κ  Παπαδάκης, και Πλατής ανακοίνωσαν ότι  μέσα στην εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές θα ενημερωθούν για το ατομικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν  ξεχωριστά έκαστος για να διατηρήσουν την φόρμα τους.

Κλείνοντας ο πρόεδρος του ΑΡΗ ανακοίνωσε την επιστροφή του επίτιμου πρόεδρου  Γιώργου Σταράκη στην ομάδα.

Σαφώς συγκινημένος  ο επίτιμος πρόεδρος είπε: «Χαίρομαι που υπάρχει μια τόσο οργανωμένη και σωστή διοίκηση. Θα πορευτούμε ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ με πνεύμα συνεργασίας. Ξεκινήσαμε με στόχο την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και ακαδημιών μας. Θα επιχειρήσουμε την διεύρυνση της ομάδας με στόχο το καλύτερο».

Κλείνοντας κάλεσε τους παίκτες να βάλουν «πλάτη» ειδικά αυτή την περίοδο όπου το κοινωνικό αγαθό και ο αθλητισμός δοκιμάζεται.

Στη σεμνή αυτή εκδήλωση ανακοινώθηκε ότι ο δημοσιογράφος Τάσος Σαραντινάκης θα έχει την επιμέλεια του Γραφείου τύπου και επίσης το site της ομάδας θα αναβαθμιστεί».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ