ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΣΥΠΑ Banner
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντίθετη στο ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων είναι η Nova

0

 

 

 

 

 

 

 

Τελείως αρνητικοί φαίνεται να είναι οι άνθρωποι της NOVA με τα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί και λένε για αύξηση των ομάδων σε 16 από την ερχόμενη σεζόν.

Στο τέλος της εβδομάδας θα διεξαχθεί τηλεδιάσκεψη των ομάδων για την πιθανή αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.

Η NOVA με ανακοίνωση της σχολίασε τα σενάρια περί αύξησης των ομάδων και δήλωσε αντίθετη  σε ενδεχόμενης αύξησης των ομάδων στη Super League 1.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

  1. Τη στιγμή που αποδεδειγμένα δεν μπορεί να εξασφαλιστεί το τηλεοπτικό μέλλον αρκετών από τις 14 ΠΑΕ της Super League 1 και για τη νέα σεζόν, σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, είναι τελείως άστοχες και χωρίς καμία ρεαλιστική βάση οποιεσδήποτε προτάσεις, σκέψεις και σενάρια που αναφέρονται σε αύξηση των ομάδων σε 16.

 

2. Τα οικονομικά δεδομένα, που έχουν διαμορφωθεί στην Ελληνική ποδοσφαιρική αγορά τα τελευταία χρόνια μάλλον επιβάλλουν περαιτέρω μείωση των ομάδων σε 12 αντί για αύξηση τους σε 16, σύμφωνα και με τους ρεαλιστικούς οικονομικούς όρους της αγοράς στην Ελλάδα του 2020.

 

  1. Κατά συνέπεια, μη γνωρίζοντας ακόμα τις συνέπειες του φονικού ιού στην Ελληνική οικονομία και κοινωνία, όσοι ασχολούνται με το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έπρεπε να έχουν πρωταρχικό τους μέλημα την οικονομική επιβίωση του της Super League 1.

 

  1. Πάγια επιδίωξη της Nova παραμένει το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου να έχει αυξημένο αγωνιστικό και εμπορικό ενδιαφέρον, προκειμένου οι φίλαθλοι να ενδιαφέρονται να το παρακολουθούν και όλοι οι εμπλεκόμενοι στον κλάδο του ποδοσφαίρου να μπορούν να αντλούν εμπορικό όφελος από αυτό, ώστε να συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα, χωρίς να χρειάζονται να απλώνουν το χέρι για βοήθεια στον εκάστοτε Υφυπουργό Αθλητισμού.
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντίθετη στο ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων είναι η Nova

0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ