ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καναβάρο: «Να γίνει παράδειγμα η Κίνα »

0

 

 

 

 

Ο Φάμπιο Καναβάρο μίλησε για τον κορονοϊό και πως τον βίωσε αλλά και πως η Κίνα πρέπει να γίνει παράδειγμα.

Ο κορονοϊός έχει απλωθεί παγκοσμίως και σχεδόν όλες οι χώρες έχουν περιστατικά με αυτόν. Στην Κίνα, όπου και ξεκίνησε ο ιός, τις τελευταίες μέρες έχει περιοριστεί και δείχνει σιγά-σιγά να αφήνει πίσω της αυτή την ιστορία.

Ο Ιταλός προπονητής της Γκουανγκτσόου έκανε δηλώσεις και μίλησε για το πώς τον βίωσε και ζήτησε από όλους να μείνουν στο σπίτι τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχει περάσει λιγότερο από ένας μήνας και δεν ξέρουμε τι θα γίνει στον κόσμο. Θα χρειαστεί πολύ χρόνος για να τελειώσει αυτό το ξέσπασμα σε Ιταλία και Ισπανία. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο εκεί, πριν το τέλος της σεζόν.

Ο κορωνοϊός στην Γκουανγκζού έχει περιοριστεί σημαντικά και η ζωή έχει επιστρέψει στην κανονικότητα της. Δεν υπάρχουν πια περιορισμοί, ενώ σε δύο ημέρες βγήκα από την καραντίνα. Όλοι μας έχουμε επιστρέψει σε αυτά που κάνουμε.

Το να μένουν όλοι σπίτι είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν δίνεις στον ιό την δυνατότητα να χτυπήσει και άλλους ανθρώπους. Πρέπει όλοι να μάθουν από την Κίνα, έχουν μεγαλύτερη εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ