ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Volley League: Συνεχίζεται η αναστολή μέχρι το τέλος Απριλίου

0

 

 

 

 

 

 

Η Ε.Σ.Α.Π ανακοίνωσε ότι συνεχίζεται η αναστολής του πρωταθλήματος ανδρών μέχρι τις 30 Απριλίου.

Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε η Ε.Σ.Α.Π, αποφασίστηκε να συνεχιστεί η αναστολή του πρωταθλήματος, τουλάχιστον μέχρι το τέλος Απριλίου και τις επόμενες μέρες  θα υπάρξουν θα ληφθούν νέες αποφάσεις για το αν θα  ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση:

"Μετά από τηλεδιάσκεψη μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου η Ε.Σ.Α.Π. αποφάσισε σήμερα την συνέχιση της αναστολής του πρωταθλήματος της Volley League των ανδρών μέχρι τις 30 Απριλίου 2020, λαμβάνοντας υπόψη και τα νέα μέτρα της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Ανάλογα με τις εξελίξεις και την αναμενόμενη νομοθετική πρωτοβουλία του αρμόδιου Υφυπουργού σχετικά με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων, θα ληφθούν άμεσα και αντίστοιχες αποφάσεις.

Αποφασίστηκαν ακόμα:

  1. Η τακτική συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης των εκπροσώπων των ΤΑΑ για την συζήτηση των εξελίξεων και τη λήψη αποφάσεων.
  2. Η συνέχιση της πετυχημένης πρωτοβουλίας της Ε.Σ.Α.Π., για συνεχείς επαφές μεταξύ λιγκών, ομοσπονδιών, επαγγελματιών αθλητών , διεθνών αθλητικών αρχών και φυσικά της Πολιτείας, για την αντιμετώπιση των κάθε μορφής προβλημάτων στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, εξαιτίας της πανδημίας του κορoνοϊού".
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ