ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ: 8ο επαρχιακό σωματείο ο ΝΟΡ

0

Για μια χρονιά ακόμα οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνης με την συμμετοχή τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης εκπροσώπησαν το Ρέθυμνο και τα χρώματα του Ομίλου τους στην πανελλήνια αυτή διοργάνωση.

Με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις επέστρεψαν οι κολυμβητές και κολυμβήτριες από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης , το οποίο διεξήχθη στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι.

Στην αποστολή συμμετείχαν 14 συνολικά κολυμβητές και κολυμβήτριες ηλικίας 13-17 ετών, οι οποίοι έπιασαν τα όρια συμμετοχής και κολύμπησαν ελπίζοντας σε διάκριση, τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο

Ξεχώρισε η 16χρονη Ειρήνη Διακουμάκου, η οποία κατέκτησε 3 μετάλλια στα ατομικά της αγωνίσματα και συμμετείχε και στην σκυταλοδρομία που έλαβε την 5η θέση. Αναλυτικά:

• 2 αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλιο για την Ειρήνη Διακουμάκου στα 800, 1500 και 400 ελεύθερο Κορασίδων

• 5η θέση στα 4Χ200 ελεύθερο κορασίδων με τις Ανδρεαδάκη Μ. – Ρινάκη Β. – Λιονή Ε. – Διακουμάκου Ε.

• 5η θέση στα 4Χ100 ελεύθερο Παγκ/δων Β με τις Μπούτζουκα Φ. – Βασιλάκη Α. – Κατσιπουλάκη Ζ. – Διονυσοπούλου Μ.

• 6η θέση για την Αθηνά Παπαδάκη στα 100 και 200 ύπτιο Παγκ/δων Α

• 7η και 8η θέση για τη Μαρία Πετρακάκη στα 200 κ 800 ελεύθερο Παγκ/δων Α

• 7η θέση για τη Φωτεινή Μπούτζουκα στα 50 ελεύθερο Παγκ/δων Β

• 8η θέση για τη Μαρί Διονυσοπούλου στα 400 ελεύθερο Παγκ/δων Β

• Συμμετείχαν επίσης σε ατομικά αγωνίσματα οι Γιάννης Κουρμούλης (9ος στα 1500 ελεύθερο – Ρινάκη Βίκυ (12η  στα 400 ελεύθερο) – Ανδρεαδάκη Μαρίζα (14η στα 200 ελεύθερο) – Κυριμάκης Μιχάλης – Λιονή Ελευθερία καθώς και η Κατσιπουλάκη Ζωή (9η στα 800 ελεύθερο) – Δεβετζή Βάσια (14η 800 ελεύθερο) – Βασιλάκη Αλεξάνδρα και Κατσουλάκης Γιώργος (16ος 1500 ελεύθερο )

Για τους λάτρεις των στατιστικών, ο Ν.Ο.Ρεθύμνου κατέλαβε την 8η θέση πανελλαδικά μεταξύ των επαρχιακών σωματείων στις κατηγορίες παίδων/κορασίδων – παμπαίδων/κορασίδων Α και Β. και την 2η στην Κρήτη

Την αποστολή συνόδευσαν στην Αθήνα ο έφορος του τμήματος Παντελής Μυλωνάκης και οι προπονητές Στέφανος Κατσιλιάνος και Μάνος Κακογιαννάκης, ενώ αρκετοί γονείς βρέθηκαν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ για να εμψυχώσουν και να συμπαρασταθούν στους αθλητές.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ