ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

ΚΙΝΑΛ – Αποχή στις εκλογές λόγω διασπάθισης 210εκ.

0

Εάν λοιπόν ερωτηθεί κάποιος από τους ψηφοφόρους για τις επικείμενες ενδοκομματικές εκλογές, δυστυχώς δεν θα μπορέσει να απαντήσει ούτε σε ένα από τα παρακάτω ερωτήματα:

1. Το ΚΙΝΑΛ είναι αυτοτελές κόμμα ή συνασπισμός κομμάτων; Η απάντηση είναι ότι πρόκειται για συνασπισμό στον οποίο μετέχουν το ΠΑΣΟΚ , το ΚΙΔΗΣΟ, η ΕΔΕΜ κλπ.

2.Οι ταλαίπωροι (και αγνοούντες) φορολογούμενοι πολίτες γνωρίζουν ότι χρηματοδοτούν μέσω του ΚΙΝΑΛ κόμματα που δεν πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις δημόσιας χρηματοδότησης τους;

3.Άραγε γνωρίζουν ότι τα κόμματα αυτά είναι ανύπαρκτα, όπως και η δραστηριότητά τους;

4.Άραγε γνωρίζουν ότι εμφανίστηκαν ως κομήτες άπαξ, απέτυχαν να μπουν στη Βουλή, εξαφανίστηκαν και 7 χρόνια μετά τη μοναδική εμφάνιση τους εξακολουθούν να επιχορηγούνται (ΚΙΔΗΣΟ); Αυτά βέβαια συμβαίνουν μόνο σε χώρες μπανανία.

5. Γνωρίζουν για ποιο λόγο το ΠΑΣΟΚ άλλαξε επωνυμία; Η απάντηση είναι λόγω της υπερχρέωσης από τη λήψη 210εκ. από τις κρατικές τράπεζες.

6. Γιατί άραγε δεν απαντάει κανένας από τους υποψηφίους για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ τα οποία οδήγησαν και στην αναστολή της λειτουργίας του;

7. Γιατί άραγε δεν ζήτησαν οι υποψήφιοι να δοθούν στη δημοσιότητα οι (τουλάχιστον 2) διαχειριστικοί έλεγχοι των οικονομικών του κόμματος που διενεργήθηκαν από ορκωτούς λογιστές επί προεδρίας και κατόπιν εντολής του Β. Βενιζέλου. Είναι δυνατόν να μην ενδιαφέρονται οι υποψήφιοι για την οικονομική διαχείριση του κόμματος με το οποίο απευθύνονται στους ψηφοφόρους, και πως άραγε θα τους εμπιστευτούν οι ψηφοφόροι την (έστω και μικρή) πιθανότητα για οικονομική διαχείριση της χώρας; Εκτός αν είναι απόλυτα σίγουροι ότι πρόκειται για υπόγειες διαδρομές…. με τον κίνδυνο να προκύψουν ποινικά αδικήματα.

8. Ρώτησαν ποτέ οι ψηφοφόροι τους υποψηφίους γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν επέστρεψε τα αμαρτωλά δάνεια στις κρατικές τράπεζες;

9. Ρώτησαν γιατί οι επίδοξοι υποψήφιοι δεν πήραν πρωτοβουλίες ώστε να παρακρατείται το 80% των μισθών τους προκειμένου να επιστραφούν στο δημόσιο κορβανά;

10. Ρώτησαν τους υποψηφίους γιατί δεν ζήτησαν ποτέ συγγνώμη εν ονόματι του κόμματος για τις αδικίες σε βάρος των φορολογούμενων πολιτών ;

Τα ανωτέρω ερωτήματα αποτελούν ισχυρότατο ράπισμα για τους γυμνούς υποψηφίους.

Ενδείκνυται κατεπειγόντως να δημοσιοποιήσει ο κ. Κεγκέρογλου το συμφωνητικό που κατατέθηκε στη Βουλή και στο Υπ. Εσωτερικών σύμφωνα με το οποίο τα πιο πάνω κόμματα μοιράζονται την κρατική επιχορήγηση του ΚΙΝΑΛ. Αν ήξεραν οι ψηφοφόροι την διασπάθιση και τις υπόγειες διαδρομές του δημοσίου χρήματος φυσικά και δεν θα προσήρχετο κανένας στις εκλογές.

Μήπως σκόπιμη θα ήταν η εισαγγελική διερεύνηση της διαδρομής των χρημάτων της επιχορήγησης.

«Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ