ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Προς όλες τις εξουσίες που είναι υπεύθυνες για την ανάρτηση των δασικών χαρτών

0

Ο χρόνος κυλά και απαντήσεις ξεκάθαρες δεν παίρνουμε.

Είσαστε ψεύτες και υποκριτές : κάθε φορά που βλέπετε να ξεσηκώνεται ο λαός ενάντια στις αδικίες σας  φωνάζετε ότι τάχα είσαστε ενάντια στην βία από όπου και αν προέρχεται απαντήστε επί τέλους είναι βία ή δεν είναι όταν πετάς τον πολίτη από την γη του από τις καλλιέργειες του, από τα βοσκοτόπια του και τον αναγκάζεις να γίνει μετανάστης, να παίρνει το βαρκάκι και να τον πνίγετε στη θάλασσα όπως πνίγετε χιλιάδες μετανάστες  αφού πρώτα τους ξεσπιτώνετε με τους πολέμους σας. Γιατί σήμερα οι πόλεμοι εκτός από τα πολυβόλα γίνονται και με τους νόμους σας. Μη σφυρίζετε αδιάφορα θα μας βρείτε μπροστά σας με άγριες διαθέσεις. Απέναντι στην βία σας θα αντιτάξουμε την δική μας συλλογική και αλληλέγγυα.

Δεν θα αναφερθώ στους χάρτες που κάθε άλλο από δασικούς μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς και που όλοι έχετε υποτίθεται παραδεχτεί.

Θέλουμε ξεκάθαρη απάντηση στην παρακάτω είδηση: είναι αλήθεια ή δεν είναι;

Στο Eurogroup 5ης Μαϊου 2014 εγκρίθηκε ο οδηγός ανάπτυξης του Στουρνάρα για τα επόμενα 10 χρόνια. Βασίστηκε στη μελέτη ''Greece 20/20'' (2012) της εταιρείας McKinsey, με χρηματοδότες τον ΣΕΒ και την Εθνική Τράπεζα. Για την υλοποίηση του σχεδίου θα αντληθούν κεφάλαια από το ΕΣΠΑ, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο, στο οποίο θα συμμετάσχει και η Γερμανική τράπεζα KfW. Tετρασέλιδος οδηγός του σχεδίου παρουσιάστηκε κατά τη συνεδρίαση του EuroWorking Group στις Βρυξέλλες από τον πρόεδρο του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ), Πάνο Τσακλόγλου. Η KfW (δια του εκτελεστικού αντιπροέδρου της Λ.Κ. ΦΟΥΝΚΕ) υπέγραψε τη συμμετοχή της στο Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο για τον σκοπό αυτό μαζί με τον τότε υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και τον τότε υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη στις 23 Απριλίου 2014.

«Στόχος η ενοικίαση κενής-αδρανούς δημόσιας γης σε τέσσερις μεγάλες εταιρείες προκειμένου να εγκαταστήσουν μονάδες για παραγωγή, επεξεργασία και εξαγωγή προϊόντων βασισμένες πάντα σε νέες μεθόδους. Έτσι και η εξασφάλιση νέων θέσεων εργασίας θα επιτευχθεί και η Ελλάδα δίνοντας σημασία στη μαζική παραγωγή προϊόντων με τη χρήση της εξελιγμένης τεχνολογίας θα αναδειχθεί σε μεγάλη εξαγωγική δύναμη.

Να αποσυρθούν άμεσα οι δασικοί χάρτες το ενοούμε!!.

ΥΓ. Το κομμάτι που έχω υπογραμμίσει  με έντονο μαύρο απευθύνεται στους πολίτες  να προσέξουν την κάθε λέξη για να καταλάβουν που αποσκοπεί όλη αυτή η ανακατωσούρα με τους δασικούς χάρτες, που τώρα και πολλά χρόνια εξυφαίνουν οι εξουσίες μας προς όφελος των πολυεθνικών, κάνουν λάθος να μας θεωρούν μαυρογιαλούρους..

Όχι στην κρατική βία της δικτατορίας του κεφαλαίου .

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ