ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ανοικτή Επιστολή στον Υπουργό Αμυρά για τους δασικούς χάρτες

0

Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας.

Τι θα πει  δεν θίγεται το ιδιοκτησιακό καθεστώς;.

Η ανάρτηση  των δασικών χαρτών είναι επίσημο έγγραφο του κράτους ή δεν είναι;.

Από την στιγμή που όλες οι υπηρεσίες σας ομολογούν  ότι  βρίθουν από λάθη, και δεν θα τα απαριθμήσω γιατί καθημερινά γράφονται στον τοπικό τύπο και στα υπομνήματα που σας κατακλύζουν.

 Από την στιγμή που όλοι οι δήμοι – οι σύλλογοι αγροτών , νομικοί ακόμα και σεις αφήνεται να παραδεχτείτε τα λάθη των δασικών χαρτών και ότι τάχαμου θα επανεξετάσετε, τι θα πει δεν θίγονται οι ιδιοκτησίες ;.  

Όσο οι χάρτες είναι αναρτημένοι  και δείχνουν  ότι η αγροτική γη έχει περιοριστεί στο 20% γιατί τόσο απομένει αν βγάλουμε έξω τα σχέδια πόλεων και του οικισμούς,  θίγεται ή δεν θίγεται το ιδιοκτησιακό  καθεστώς; Μας δουλεύεται ;

Επειδή η αξιοπιστία των πολιτικών έχει χαθεί προ πολλού δεν σας εμπιστευόμαστε γιατί θα το πάτε έτσι με διασκέψεις και υποσχέσεις μαυρογιαλούρου, μέχρις ότου περάσει  ο καιρός και οι προθεσμίες για να μας  ρίξετε και από πάνω τις ευθύνες σε μας.

Εμείς την  μόνη ευθύνη που έχουμε είναι να υπερασπισθούμε την γη των προγόνων μας που με το τουφέκι κατάφεραν να διώξουν τους Οθωμανούς  και οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας με τουφέκι έδιωξαν τους φασίστες κατακτητές, και θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο  και να είστε σίγουροι για αυτό, για να μην την πάρουν ή να την παραδώσετε στις  πολυεθνικές εταιρείες.

Η μόνη έντιμη πράξει που μπορείτε να κάνετε αυτήν στιγμή είναι να αποσύρεται  τους δασικούς χάρτες και αφού τους διορθώσετε τότε και μόνο τότε μπορούμε να πούμε αν θίγεται ή δεν θίγεται το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Όλα τα άλλα είναι απάτη.

ΥΓ Όλα αυτά θα  συζητηθούν στην μεγάλη συγκέντρωση ΄-συνέλευση των φορέων – συλλόγων  των αγροτών την Τετάρτη 17-3-2021 στα τρία Μοναστήρια Ρέθυμνο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ