ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ανθρώπινες ευαισθησίες...

0

Μου έκανε εντύπωση και θα ήθελε να τη μοιραστώ μαζί σας μια επιστολή από τα super market Α.Β. Βασιλόπουλος που έφτασε το e-mail μου και δείχνει μια ευαισθησία αξιοπρόσεκτη, σ' αυτούς τους καιρούς που ζούμε... Και θα μπορούσε να πει κανείς, διαφημιστικό είναι. Ναι, αλλά σηματοδοτεί κάτι που καλό θα ήταν να μην έλλειπε από κανέναν μας...

Λέει λοιπόν εκεί, η γνωστή αλυσίδα:

«Ξέρουμε ότι ανησυχείτε, όπως όλοι μας, για την εξάπλωση της νόσου του κορωνοϊού. Θέλουμε, όμως, να σας διαβεβαιώσουμε ότι είμαστε εδώ για εσάς, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορούμε για να μην λείψει κανένα είδος πρώτης ανάγκης από εσάς και την οικογένειά σας.

Βρισκόμαστε δίπλα σας, κάθε μέρα, και εργαζόμαστε μαζί με τις αρμόδιες αρχές και τους συνεργάτες μας, ώστε να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες σας. Φροντίζουμε έτσι ώστε μέσα από κάθε κατάστημα ΑΒ σε όλη την Ελλάδα, μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος AB eshop και της υπηρεσίας παράδοσης κατ’ οίκον, να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε, για να μην σας λείψει τίποτα.

Δεν εφησυχάζουμε. Συνεχίζουμε τον καθημερινό μας αγώνα, όλοι μαζί.

Γι’ αυτό τον λόγο, χρειαζόμαστε και την δική σας βοήθεια.

Η προσπάθεια και η ευθύνη είναι συλλογική. Από την πλευρά σας, προτείνουμε να καταναλώνετε φροντίζοντας να έχουν όλοι: ο φίλος, ο γείτονας, οι δικοί σας άνθρωποι. Μην ανησυχείτε, δεν θα λείψει τίποτα, φροντίζουμε εμείς, οι συνεργάτες, οι προμηθευτές μας, αλλά και το σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας σε όλη την χώρα, γι’ αυτό.

Ακόμη και όταν υπάρχουν κάποιες αναπόφευκτες ημερήσιες ελλείψεις ή καθυστερήσεις στην παράδοση των online αγορών σας, να είστε σίγουροι ότι κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας σήμερα και αύριο και την επόμενη μέρα.

Είστε η δική μας προτεραιότητα. Καθημερινά.

Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανταποκριθούμε στην πρόκληση, με στόχο να κρατήσουμε εσάς και τους συνεργάτες μας ασφαλείς. Σε αυτό το «εθνικό μαζί», είμαστε εδώ, για να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον με ευθύνη στις ανάγκες όλων, αλλά και με σεβασμό στους κανόνες.

Από όλους εμάς στην ΑΒ Βασιλόπουλος

Να είστε όλοι καλά!».

Προσωπικά με άγγιξε αυτό το κείμενο. Μου τόνισε να μην ανησυχώ, να μην πανικοβάλλομαι. Επειδή δεν είμαι μόνος μου σ’ αυτή την πρωτόγνωρη δοκιμασία που βιώνουμε. Μακάρι να ήταν έτσι δίπλα μου, το κράτος, οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, η ΔΕΗ, οι εταιρίες ύδρευσης, οι τράπεζες (κυρίως αυτές). Αλλά δεν είναι…

Χαρακτηριστικά μοιράζομαι μαζί σας το e-mail που μου έστειλε η Εθνική Τράπεζα… Και συγκρίνετε το, παρακαλώ…

«Έχοντας αυτό ως γνώμονα, από την πρώτη στιγμή, με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, προχωρήσαμε άμεσα στη λήψη των απαραίτητων μέτρων για την αντιμετώπιση του ιού COVID-19.

Εκπονήσαμε ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης, με στόχο την ασφάλεια των εργαζομένων μας, την προστασία και διευκόλυνση των συναλλαγών των πελατών μας και συνολικά την απρόσκοπτη λειτουργία της Τράπεζάς μας. Συστήσαμε ειδική Επιτροπή για την αντιμετώπιση της κατάστασης που λειτουργεί συντονισμένα και σε καθημερινή βάση παίρνει τις απαραίτητες αποφάσεις με ταχύτητα και ευελιξία.

Προληπτικά μέτρα που εφαρμόζονται στο δίκτυο καταστημάτων μας:

Εντατική και καθημερινή καθαριότητα και απολύμανση σε όλους τους χώρους των καταστημάτων μας

Λήψη πρόσθετων μέτρων ατομικής υγιεινής κατά την είσοδο στο κατάστημα (απολύμανση χεριών με αντισηπτικό)

Διάθεση αντισηπτικού υγρού για τακτική χρήση από τους εργαζόμενους και τους πελάτες

Έλεγχος της ροής του αριθμού των πελατών που εισέρχονται στο κατάστημα για τις συναλλαγές τους, με την καθοδήγηση στελέχους της Τράπεζας

Ανάρτηση ενημερωτικού υλικού με τις οδηγίες προστασίας και υγιεινής του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ)». Ουδέν σχόλιο!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ