ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Στον απόηχο της ΔΕΘ 2019

0

Για μια ακόμη φορά τις συνεντεύξεις των Προέδρων των κοινοβουλευτικών κομμάτων τίμησαν με την παρουσία τους οι δημοσιογράφοι…χωρίς να παραβιάσουν «το πρωτόκολλο» της δημοσιογραφικής ενημέρωσης.

Στις μεν συνεντεύξεις των Προέδρων της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρευρέθηκαν ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι ενώ στις συνεντεύξεις των Προέδρων της ελάσσονος αντιπολίτευσης απουσίασαν σχεδόν ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι των συστημικών ΜΜΕ…γιατί έτσι αντιλαμβάνονται την ενημέρωση!

Παρακολούθησα κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση να διαγκωνίζονται για την πιστή εφαρμογή της ουράς του 3ου μνημονίου (4ο μνημόνιο μέχρι το 2060) με τον Τσίπρα να ισχυρίζεται ότι έδωσε έτοιμη μπουκιά στον Κυριάκο Μητσοτάκη να μασήσει! … και τον Μητσοτάκη να πίνει εις υγείαν του!

Παρακολούθησα τη χαρά του Μητσοτάκη ότι του δόθηκε η χρυσή ευκαιρία να εφαρμόσει μια πολιτική που πιστεύει…την οποία του προλόγισε ο Τσίπρας επί 4,5 χρόνια χωρίς να την πιστεύει!

Παρακολούθησα την αγωνία της αισιοδοξίας της κυβέρνησης να πετύχει όταν οι δηλώσεις των αξιωματούχων-επιτηρητών των θεσμών (sick) κινούνταν στη λαϊκή ρήση «σκάσε και κολύμπα».

Παρακολούθησα την πολιτική υπαρξιακή αγωνία του ΚΙΝΑΛ σε αντίθεση με την υπαρξιακή σιγουριά του ΚΚΕ του +/_ 5%.

Παρακολούθησα τον Βαρουφάκη να δικαιώνεται πλήρως λέγοντας ό,τι ακριβώς ισχυριζόταν από το 2010 για την οικονομική δυσανεξία που μας δημιούργησαν τα μνημόνια της λιτότητας και των «άρρωστων» υπερ-πλεονασμάτων, προτείνοντας άμεσα θεραπευτικά οικονομικά μέτρα.

Παρακολούθησα ότι σήμερα ΟΛΟΙ, άμεσα ή έμμεσα, αναγνωρίζουν ότι πρωτογενή πλεονάσματα πάνω από 1,5%, με την ευρωπαϊκή νέα ύφεση προ των πυλών ΚΑΙ ανάπτυξη είναι στόχοι ασυμβίβαστοι…στρώνοντας έτσι το χαλί στον Βαρουφάκη, δημοκράτη ευρωπαϊστή, να ηγηθεί της υπεύθυνης πατριωτικής προοδευτικής αντιπολίτευσης.

Παρακολούθησα τον σχολιασμό του Τσίπρα για την αξιοπιστία του βιβλίου του Βαρουφάκη, που σύντομα θα το δούμε και τις οθόνες με την ταινία του Κ. Γαβρά και πήρα μια πρώτη γεύση της επιχειρούμενης μετάλλαξης του Τσιπρο-ΣΥΡΙΖΑ.

Το σχολίασε Σολομώντεια: 30% αναφέρει αληθινά γεγονότα, 30% προσωπικές απόψεις και 30% ψεύδη!...το 10% το άφησε, μάλλον για να το κατανέμουμε εμείς.

 

ΣΧΟΛΙΟ

30% προσωπικές απόψεις και 30% ψεύδη, κατά Τσίπρα :

Το βιβλίο του Βαρουφάκη «ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ» δεν είναι πολιτικό μυθιστόρημα αλλά πολιτική Ιστορία του 1ου εξαμήνου του 2015 με ηχητικά αποδεικτικά ντοκουμέντα…και ΟΥΔΕΙΣ μέχρι σήμερα τον έχει μηνύσει για ψευδείς ή συκοφαντικές αναφορές.

Εάν όψιμα ο Τσίπρας διαπιστώνει ότι προσβάλλεται, ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν να το αποδείξει…για να του συγχωρεθεί η κωλοτούμπα ενόψει της μετάλλαξης του.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ