ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΣΥΠΑ Banner
ΑΠΟΨΕΙΣ

Παρακαλώ, όχι κροκοδείλια δάκρυα ΚΑΙ για τον κροκόδειλο… της Άννας Ελευθεριάδου - Γκίκα

0

  • ΣΗΦΗΣ 1: Ο «Σήφης», ο κροκόδειλος του φράγματος Αμαρίου απεβίωσε και ανασύρθηκε σε προχωρημένη σήψη από τα νερά της λίμνης των Ποταμών. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φέρουν ως βασικό ύποπτο ΚΑΙ εδώ, το ΠΑΣΟΚ( τον συνήθη ύποπτο δηλαδή για όλα τώρα τελευταία).
  • ΣΗΦΗΣ 2: Ο «Σήφης» έκανε πολλούς θεσμικούς και επώνυμους να φωτογραφηθούν στο φράγμα, και καλά συμμετέχοντες στις επιχειρήσεις διάσωσης και μεταφοράς του. Άστραφταν τα φλάς. Μετά , όλοι αυτοί έφυγαν…. Υποθέτω ήθελαν μόνο μια «Σέλφι» με το «Σήφη».
  • ΣΗΦΗΣ 3: Πέρα από την πλάκα, είναι ιδιαίτερα λυπηρό που πέθανε το εγκαταλελειμμένο ζώο, γιατί μια ολόκληρη κοινωνία αφού το διακωμώδησε στα κοινωνικά δίκτυα, τελικά συνέχισε να το αφήνει εγκαταλελειμμένο να πεθάνει από τα χιόνια που έλειωσαν. Φάνηκε η χαμηλή περιβαλλοντική μας αγωγή στην όλη ιστορία και μια απίστευτα πρόχειρη εκτίμηση ότι πάνω στον κροκόδειλο θα στήνονταν στέρεη επιχειρηματική δραστηριότητα.
  • ΣΗΦΗΣ 4: Και εντέλει, γιατί να έχει ανάγκη το Αμάρι, με τόσες ομορφιές, μια ατραξιόν σαν το «Σήφη» για να το αναδείξει;
  • Σας είχα υποσχεθεί ρεπορτάζ από Τζίμη Πανούση. Απογοήτευση… Δεν τόλμησε να θίξει τα ΙΕΡΑ και ΟΣΙΑ ( Πάκη Παυλόπουλο και Γιώργο Νταλάρα). Κι ας φώναζα εγώ από τη γαλαρία: «Νταλάρα να παίξετε, Νταλάρα!»
  • Αφελή σχεδόν ερωτήματα σχετικά με την διαπραγμάτευση (λέμε τώρα) που πήγε να κάνει ο Καμμένος στην Αμερική για τον ορυκτό μας πλούτο:

1.Από ποιον νομιμοποιείται να παίξει τέτοιο κρίσιμο ρόλο;

2.Επίσημα ΑΟΖ έχουμε;

  1. Τίποτα σε μελέτη με κοστολογήσεις, χρονικά πλάνα και τεχνολογικές προτάσεις είχε πάρει μαζί του ή πήγε έτσι για να κάνει εντύπωση(ως συνήθως);
  • Να σε υπερασπίζεται ο Μιχαλολιάκος στη Βουλή σαν άτυπη Συνιστώσα και να σε στριμώχνει ο Κουτσούμπας. Η τραγωδία κι η κωμωδία δεν γεννήθηκαν τυχαία στην Ελλάδα…
  • Ένα βήμα πριν την απεργία διαβάζω οι εργαζόμενοι στις βασιλικές υπηρεσίες της Αγγλίας για τους ιδιαίτερα χαμηλούς μισθούς τους. Οι γιατροί του ΕΣΥ που έχουν να δουν λεφτά εφημεριών από πέρσι, τι περιμένουν άραγε;
  • Το αισιόδοξο μήνυμα της εβδομάδας… «Στο Ρέθυμνο ανακυκλώνουμε τα τηγανέλαια».  Ο συμπολίτης μας, Καθηγητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης κύριος Χάρης Τσούτσος διάλεξε την πόλη μας για να εφαρμόσει το πιλοτικό πρόγραμμα συλλογής τηγανέλαιων προς παραγωγή Βιοντίζελ. Σε 12 σχολεία του Ρεθύμνου υπάρχουν ήδη από αυτή την εβδομάδα ειδικοί κάδοι συλλογής. Έτσι, για να χτίσουμε θεμέλια για υπεύθυνους, ευαίσθητους κι ανοιχτόμυαλους αυριανούς πολίτες. Κύριε Τσούτσο σας ευχαριστούμε θερμά.
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Παρακαλώ, όχι κροκοδείλια δάκρυα ΚΑΙ για τον κροκόδειλο… της Άννας Ελευθεριάδου - Γκίκα

0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ