ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone 16: Σχεδόν σίγουρο ότι θα μεγαλώσουν οι οθόνες τους - Πόσες ίντσες θα είναι πλέον;

0

Ανάμεσα στις δεκάδες φήμες και διαρροές που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό για τα iPhone 16 φαίνεται να "κλειδώνουν" διάφορα χαρακτηριστικά τους, όπως η ανανεωμένη πίσω όψη που στα "απλά" μοντέλα θα θυμίζει κάτι από iPhone XS. Η νεότερη που διαβάζουμε μέσω του MacRumors είναι σαν να επιβεβαιώνει ότι τα iPhone 16 Pro συγκεκριμένα θα φέρουν μεγαλύτερες οθόνες χάρις σε μια νέα τεχνολογία που θα εφαρμόσει η Apple.

Το νοτιοκορεάτικο μέσο The Elec δημοσίευσε πρώτα τις φήμες, όπου με δικές του πληροφορίες αναφέρει ότι συγκεκριμένα μοντέλα της σειράς iPhone 16 θα διαθέτουν μικρότερα πλαίσια οθόνης (bezels) λόγω της Border Reduction Structure τεχνολογίας (BRS). Ουσιαστικά, το BRS μπορεί και λυγίζει τα κυκλώματα κάτω από την οθόνη πιο σφιχτά το ένα δίπλα στο άλλο, κάνοντας έτσι μεγαλύτερη την οθόνη χωρίς να καταλαμβάνει παραπάνω χώρο (επομένως δε θα μεγαλώσει το σασί της συσκευής) και χωρίς να κάνει καμία έκπτωση στην απόδοση.

Αυτά τα συγκεκριμένα μοντέλα δεν είναι άλλα από τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max που εδώ και καιρό φημολογείται ότι θα έχουν μεγαλύτερες οθόνες, κάνοντας τη μετάβαση από τις 6.1 στις 6.3 ίντσες για το 16 Pro και από τις 6.7 στις 6.9 ίντσες για το 16 Pro Max. Ωστόσο, να αναφέρουμε ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα αφορά μόνο τα Pro ή και τα "απλά" 16άρια, μιας και υπήρξαν αντικρουόμενες φήμες επίσης. Λέγεται ότι αυτόν τον καιρό η LG Display που είναι μία από τους προμηθευτές οθονών της Apple διευρύνει την αλυσίδα εφοδιασμού της, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Apple.

Σε άλλο πρόσφατο leak είδαμε μέσω dummy τηλεφώνων πως θα είναι η όψη των iPhone 16.

Φυσικά όσο κοντεύουμε στο καθιερωμένο ειδικό event του Σεπτεμβρίου, τόσα περισσότερα χαρακτηριστικά θα "κλειδώνουν" για τα iPhone 16, τα οποία θα παρουσιαστούν εκεί.

unboxholics.com

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ