ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μάλλον θα αυξηθεί και η τιμή των απλών iPhone 15

0

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, εδώ και καιρό κάνουν το γύρο του διαδικτύου πληροφορίες από διάφορους leaker και αναλυτές πως τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max θα είναι αρκετά ακριβότερα, αφού θα έρχονται με σώμα από τιτάνιο, σημαντικά αναβαθμισμένες κάμερες, νέους επεξεργαστές και πολλές ακόμη αλλαγές και βελτιώσεις. Μάλιστα, υπήρχαν αναφορές και για αυξήσεις της τάξεως των $200 σε σχέση με τα περσινά μοντέλα. Τελικά, φαίνεται πως ούτε τα απλά iPhone 15 θα τη γλυτώσουν.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από το νεότερο Power On newsletter του, ο εξαιρετικά αξιόπιστος ρεπόρτερ Mark Gurman του Bloomberg προειδοποίησε τους ενδιαφερομένους πως η Apple τελικά σκοπεύει να αυξήσεις τις τιμές όλων των νέων iPhone. Ο Gurman τόνισε πως η αύξηση θα είναι μικρή όμως για τα απλά μοντέλα, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να είναι της τάξεως των $50.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να ανακεφαλαιώσουμε τις πληροφορίες που είναι γνωστές για απλά iPhone 15 και iPhone 15 Plus. Σε σχέση με τη μετάβαση από τα iPhone 13 στα iPhone 14, το άλμα αναμένεται να είναι μεγαλύτερο φέτος. Συγκεκριμένα, και τα απλά μοντέλα θα έχουν αυτή τη χρονιά το Dynamic Island, αφήνοντας στο παρελθόν το ογκώδες notch. Παράλληλα, θα έχουν και καλύτερους επεξεργαστές, ενσωματώνοντας το A16 Bionic chip των περσινών Pro. Αναβαθμίσεις θα δουν και οι κάμερές τους, οι οποίες θα είναι σημαντικά καλύτερες από τα iPhone 14, χωρίς να ξεπερνούν όμως τα iPhone 14 Pro και iPhone 15 Pro.

Φυσικά, για την ώρα η ίδια η Apple δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση ή διευκρίνηση. Ωστόσο, όλες οι απορίες αναμένεται να λυθούν τον Σεπτέμβριο, όταν και θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση και κυκλοφορία των συσκευών.

unboxholics.com

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ