ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone 15 Pro και Pro Max: Προβλέπεται περιορισμένη διαθεσιμότητα στην κυκλοφορία τους

0

Μία νέα πληροφορία από το The Information αποκαλύπτει πως το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max, θα κυκλοφορήσουν με εξαιρετικά περιορισμένη διαθεσιμότητα το Σεπτέμβριο. Ο λόγος φαίνεται πως είναι τα προβλήματα στην κατασκευή της οθόνης από την LG Display.

Για να μειωθεί το μέγεθος των bezels στην οθόνη, χρησιμοποιείται μία νέα κατασκευαστική διαδικασία, η οποία είχε παρουσιάσει παρόμοια προβλήματα σε κάποια μοντέλα Apple Watch στο παρελθόν. Οι οθόνες λοιπόν που κατασκευάζονται από την LG Display, φαίνεται πως δεν περνούν τις δοκιμές αντοχής στη διεργασία κατά την οποία η οθόνη ενσωματώνεται στο μεταλλικό πλαίσιο. Η Apple προσαρμόζει αυτήν την περίοδο το design των οθονών της LG για να περάσουν τις δοκιμές. Σύμφωνα με την αναφορά, οι οθόνες που κατασκευάζει η Samsung για τα ίδια μοντέλα δεν παρουσιάζουν θέματα.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό το πρόβλημα σημαίνει πως δε θα είναι αρκετά iPhone 15 Pro και Pro Max έτοιμα για την ημερομηνία κυκλοφορίας, με τα περισσότερα προβλήματα να εντοπίζονται στο Pro Max μοντέλο. Μάλιστα, μία ξεχωριστή αναφορά λέει πως η Apple θα καθυστερήσει την κυκλοφορία των Pro μοντέλων κατά λίγες εβδομάδες, κάτι που δικαιολογείται αν λάβουμε υπόψη τη τωρινή αναφορά.

unboxholics.com

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ