ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone 15: Η Apple θα αλλάξει μάλλον το σχεδιασμό που θα “φέρνει“ σε Android

0

Όπως φαίνεται, η Apple έχει στα σκαριά μεγάλες αλλαγές για τα iPhone 15 που αναμένεται να καταφθάσουν αργότερα μέσα στο έτος, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες η εταιρία θα αλλάξει μάλλον το σχεδιασμό τους, ο οποίος θα φέρνει περισσότερο σε Android.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, σύμφωνα με δημοσίευμα του Forbes που βασίζεται στις πληροφορίες του έμπιστου Apple leaker, ShrimpApplePro, το iPhone 15 θα έχει σημαντικές σχεδιαστικές διαφορές σε σχέση με τον προκάτοχό του. Μάλιστα, ο leaker ισχυρίστηκε πως «το iPhone 15 θα μοιάζει με Android περισσότερο από ποτέ». Ο λόγος; Οι τελευταίες πληροφορίες του θέλουν όλες τις συσκευές της iPhone 15 σειράς να έρχονται με κυρτές άκρες και Dynamic Island.

Ειδικότερα, ο πιο καμπυλωτός σχεδιασμός του iPhone 15 θα θυμίζει περισσότερο το Apple Watch, παρά τα τωρινά flat iPhone. Η Apple θέλει να δημιουργήσει το ίδιο εφέ με το smartwatch της, όπου οι καμπύλες κάνουν την οθόνη να φαίνεται σα να «ξεχειλίζει» από τις πλευρές του ρολογιού. Φυσικά, αυτός ο καμπυλωτός σχεδιασμός είναι μια σχεδιαστική τάση που ακολουθούν παρά πολλές Android συσκευές και πιθανότατα από εκεί προκύπτει και η σύγκριση του leaker. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι παρόλο που τα τελευταία χρόνια οι συσκευές της Apple έχουν flat σχεδιασμό, παλιότερα iPhone μοντέλα, όπως το iPhone 8, είχαν ξανά καμπυλωτές άκρες.

Ο leaker ισχυρίζεται επίσης πως όλα τα iPhone 15 θα έχουν οθόνες ίδιους μεγέθους με τα αντίστοιχα iPhone 14, αλλά με λεπτότερα bezels. Αξίζει να σημειωθεί πως η οθόνη θα παραμείνει flat και έτσι η όποια καμπύλη θα περιορίζεται μόνο στα bezels. Αυτός ο συνδυασμός των κυρτών και λεπτών bezels είναι που θα κάνει το σχεδιασμό να μοιάζει με αυτόν του Apple Watch και περιγράφεται από τον leaker ως «πολύ όμορφος» οπτικά.

Φυσικά, για την ώρα τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, οπότε σας προτείνουμε να λάβετε υπόψη όλες τις παραπάνω πληροφορίες με επιφύλαξη.

unboxholics.com

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ