ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone 14: Επίσημη ανακοίνωση από την Apple για τα προβλήματα διαθεσιμότητας

0

Όπως ενδεχομένως να έχετε παρατηρήσει, τα ολοκαίνουργια iPhone 14 και ειδικότερα τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max είναι διαθέσιμα μόνο κατόπιν παραγγελίας σε πολλά καταστήματα. Το πρόβλημα αυτό δεν περιορίζεται μόνο στην ελληνική αγορά, αλλά είναι γενικότερο και τώρα φαίνεται πως όσοι ενδιαφέρονται για τα νέα smartphones της Apple θα πρέπει να οπλιστούν με αρκετή υπομονή.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, η αμερικανική εταιρία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα προβλήματα διαθεσιμότητας των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Η Apple, λοιπόν, επιβεβαίωσε πως το χαμηλό στοκ οφείλεται στο βασικό εργοστάσιο συναρμολόγησης των εν λόγω συσκευών στην Κίνα, το οποίο έχει κλείσει εν μέρει εξαιτίας των αυστηρών μέτρων της χώρας για την πανδημία. Έτσι, η εταιρία έχει στη διάθεσή της σημαντικά λιγότερες συσκευές απ’ ότι περίμενε, ενημερώνοντας τους καταναλωτές πως αυτό θα αυξήσει τους χρόνους αναμονής.

Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική ανακοίνωση παρακάτω.
Η επίσημη ανακοίνωση της Apple για τα προβλήματα με το στοκ των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max:

    Περιοριστικά μέτρα για τον COVID-19 έχουν επηρεάσει προσωρινά τις κύριες εγκαταστάσεις συναρμολόγησης των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max που βρίσκονται στο Zhengzhou της Κίνας. Οι εγκαταστάσεις λειτουργούν επί του παρόντος με σημαντικά μειωμένη δυναμικότητα. Όπως κάναμε καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, δίνουμε προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων στην αλυσίδα εφοδιασμού μας.

    Συνεχίζουμε να βλέπουμε μεγάλη ζήτηση για τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max μοντέλα. Ωστόσο, πλέον αναμένουμε λιγότερα τεμάχια iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max από ό,τι περιμέναμε προηγουμένως και έτσι οι πελάτες θα βιώσουν μεγαλύτερους χρόνους αναμονής για να παραλάβουν τα νέα τους προϊόντα.

    Συνεργαζόμαστε στενά με τον προμηθευτή μας για να επιστρέψουμε στα κανονικά επίπεδα παραγωγής, διασφαλίζοντας παράλληλα την υγεία και την ασφάλεια κάθε εργαζόμενου.

unboxholics.com

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ