ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Samsung τρολάρει την Apple για την έλλειψη καινοτομίας στο iPhone 14

0

Η Samsung συνεχίζει τη διαφημιστική της καμπάνια η οποία έχει στο στόχαστρο το iPhone, αυτή τη φορά δημοσιεύοντας μια σειρά από tweets που τονίζουν την έλλειψη ενός foldable iPhone από την Apple και φέρνοντας αντιμέτωπη την κάμερα 48 megapixel του iPhone 14 Pro με την κάμερα 108 megapixel του Galaxy S22.

"What the Flip, Apple?" γράφει το πρώτο tweet, το οποίο επισημαίνει την ημερομηνία κυκλοφορίας του πρώτου foldable smartphone της Samsung. Το δεύτερο tweet έχει το ίδιο θέμα με την πρώτη προς αναδιπλούμενη συσκευή, ενώ το τρίτο σημειώνει ότι οι συσκευές της Samsung έχουν κάμερες με περισσότερα megapixel εδώ και αρκετά χρόνια.

Η Samsung έχει ξεκινήσει τις διαφημίσεις κατά της Apple πριν από την ανακοίνωση των νέων μοντέλων iPhone 14 και η εταιρεία έχει μακρά ιστορία στο να επιτίθεται στο iPhone προκειμένου να προωθήσει τα δικά της προϊόντα. «Προσδεθείτε για το τελευταίο λανσάρισμα της Apple», ανέφερε μια διαφήμιση που κυκλοφόρησε στις αρχές Σεπτεμβρίου. «Καθώς εισέρχεστε σε έναν κόσμο όπου τα κεφάλια θα γυρίσουν, όπου κανένα δεν θα είναι προς την κατεύθυνσή σας. Όπου το smartphone με την υψηλότερη ανάλυση θα βρίσκεται στην τσέπη κάποιου άλλου».

Μια δεύτερη διαφήμιση με τίτλο "Join the flip side" που κυκλοφόρησε την Πέμπτη προσπαθεί να πείσει τους χρήστες iPhone να κάνουν τη μετάβαση στο Galaxy Z Flip4, δείχνοντας έναν σκληροπυρηνικό οπαδό του iPhone να λαχταρά την αναδιπλούμενη τεχνολογία.

Η Samsung έχει στο παρελθόν κοροϊδέψει σχεδιαστικές αποφάσεις της Apple, όπως την εγκοπή (notch) του iPhone X και την αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών, προχωρώντας στη δεύτερη περίπτωση σε αντίστοιχη κίνηση και για τα δικά της μοντέλα. Η Samsung έχει προβάδισμα στην περίπτωση των τελευταίων συγκρίσεων, καθώς ήταν ο πρώτος κατασκευαστής στην αγορά με αναδιπλούμενες συσκευές και κάμερες υψηλής ανάλυσης ενώ ήδη οι φήμες αναφέρουν ότι το Galaxy S23 Ultra θα διαθέτει αισθητήρα μεγάλου μεγέθους με ανάλυση 200MP.
 

insomnia.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ