ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δωρεάν διπλασιασμός ταχυτήτων Internet και από τη Vodafone

0

 Το δωρεάν διπλασιασμό των ταχυτήτων σε νοικοκυρία και επιχειρήσεις που παρέχει ευρυζωνικές συνδέσεις, ανακοίνωσε η Vodafone.

Από αυτό το μήνα και όπου είναι τεχνολογικά εφικτό, οι συνδρομητές της Vodafone που έχουν ενεργό πρόγραμμα σταθερής και Internet, θα μπορούν να μεταφερθούν εντελώς δωρεάν στην αμέσως επόμενη εμπορικά διαθέσιμη ταχύτητα internet, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, διατηρώντας την τιμή του υφιστάμενου προγράμματός τους. Πιο αναλυτικά, προγράμματα ταχύτητας έως 24Mbps, έως 50Mbps και έως 100Mbps, θα αναβαθμιστούν σε ταχύτητες έως 50Mbps, έως 100Mbps και έως 200Mbps, αντίστοιχα. Απαραίτητη προυπόθεση είναι ο συνδρομητής να μη βρίσκεται σε οδό όπου παρέχεται από την εταιρεία δυνατότητα σύνδεσης FTTH, κάτι που ισχύει και στην περίπτωση της Cosmote που ανακοίνωσε παρόμοια προσφορά το Μάρτιο

Οι συνδρομητές, για τις συνδέσεις των οποίων η δωρεάν αναβάθμιση είναι εφικτή, θα ενημερωθούν το επόμενο διάστημα μέσω προσωπικής τηλεφωνικής επικοινωνίας και γραπτού μηνύματος (SMS), προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά για τις προσφερόμενες υπηρεσίες και να αποδεχθούν την αναβάθμιση ταχύτητας με ανανέωση της σύμβασής τους για 24 μήνες.

Στην ανακοίνωση η Vodafone διευκρινίζει ότι παράλληλα θα διαμορφώνει, από κοινού με τους οικιακούς πελάτες που το επιθυμούν, εξατομικευμένα συνδυαστικά πακέτα υπηρεσιών που περιλαμβάνουν συνδρομή στο Vodafone TV. Για τους εταιρικούς πελάτες, η εταιρεία θα προσφέρει εξατομικευμένα συνδυαστικά πακέτα υπηρεσιών που διευκολύνουν την εργασία και συνεργασία από οποιοδήποτε σημείο, λύσεις 4G back up, λύσεις Internet of Things για την απομακρυσμένη παρακολούθηση και διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων των επιχειρήσεων.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ