ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Apple: Νέο πρόγραμμα αντικατάστασης ελαττωματικών οθονών iPhone 11 με πρόβλημα αφής

0

Μέσω ενός νέου προγράμματος, η Apple έχει σκοπό να αντικαταστήσει δωρεάν τις ελαττωματικές οθόνες των iPhone 11, που παρουσιάζουν προβλήματα με το σύστημα αφής. Σε μια πρόσφατη ανακοίνωση, η εταιρεία παραδέχτηκε πως κάποια μοντέλα που κατασκευάστηκαν μεταξύ Νοέμβριο 2019 και Μάιο 2020, μπορεί να μην ανταποκρίνονται μετά από χρήση. Για την ώρα δε δόθηκε κάποια αφορμή κάτω από την οποία μπορεί να παρουσιαστεί η βλάβη, αλλά ζήτησε από χρήστες που έχουν αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο θέμα να ελέγξουν τον σειριακό κωδικό της συσκευής τους στη σελίδα υποστήριξης, ώστε να μάθουν αν δικαιούνται τη δωρεάν αντικατάσταση.

Για ευνόητους λόγους, μόνο τα iPhone 11 που κατασκευάστηκαν μεταξύ του προαναφερόμενου διαστήματος είναι μέρος του προγράμματος. Άλλα μοντέλα όπως τα iPhone 11 Pro και iPhone 11 Max, δεν περιλαμβάνονται. Οι κάτοχοι θα έχουν την επιλογή να απευθυνθούν σε επίσημο αντιπρόσωπο για επισκευή ή να κλείσουν ραντεβού σε ένα κατάστημα της Apple (τουλάχιστον για χώρες που έχουν επίσημα καταστήματα της εταιρείας).

Για τη χώρα μας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν αρχικά τη σχετική ιστοσελίδα και να εισάγουν το σειριακό αριθμό της συσκευής τους προκειμένου να δουν αν αυτή δικαιούται αντικατάστασης. Εναλλακτικά υπάρχει και η δυνατότητα τηλεφωνικής υποστήριξης στα τηλέφωνα 021 0300 9960 και 00800 4414 5417 (09:00 - 17:00).

insomnia.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ