ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone 12, Apple Watch Series 6, iPad Air, νέο HomePod και AirPods Studio φέρνει η Apple το φθινόπωρο

0

Όλα δείχνουν ότι θα υπάρχουν τέσσερα νέα iPhone στο σύνολο. Συγκεκριμένα αναμένoνται iPhone με οθόνες 5.4’’, 6.1’’ και 6.7’’ με τις δύο βασικές εκδόσεις να κυκλοφορούν νωρίτερα από τις Pro συσκευές. Το Bloomberg επιβεβαίωσε μάλιστα πως τα νέα iPhone θα έχουν κάποιες σχεδιαστικές ομοιότητες με τα iPad Pro ενώ αναμένεται και μία νέα επιλογή χρώματος σκούρο μπλε που θα αντικαταστήσει το Midnight Green. Τα iPhone 12 Pro θα διαθέτουν γωνίες από ανοξείδωτο ατσάλι ενώ οι βασικές εκδόσεις θα χρησιμοποιούν αλουμίνιο.

Όσον αφορά τον αισθητήρα LiDAR, τουλάχιστον το μεγαλύτερο Pro μοντέλο θα διαθέτει τον ίδιο σαρωτή LiDAR που διαθέτουν και τα iPad Pro 2020. Υπάλληλος της Apple είπε στο Bloomberg πως η οθόνη των 6.7’’ στο μεγαλύτερο iPhone 12, θα είναι μία από τις πιο αξιοσημείωτες βελτιώσεις  που θα δει η αγορά των smartphones φέτος. Ο ίδιος υπάλληλος ανέφερε επίσης πως κατά τη διάρκεια των δοκιμών 5G, αρκετοί το βρήκαν απογοητευτικό αφού με τα δίκτυα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή διαθέσιμα, η ταχύτητα σύνδεσης δεν βελτιώνονται ιδιαίτερα.

Η Apple ετοιμάζεται να κατασκευάσει 75 εκατομμύρια iPhone 5G, κάτι που δείχνει πως η ζήτηση παραμένει σε υψηλά επίπεδα παρά την κρίση της πανδημίας. Η Apple αναμένει ότι οι αποστολές της σειράς iPhone 12 θα μπορούσαν να φτάσουν τις 80 εκατομμύρια μονάδες έως το τέλος του 2020.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα προϊόντα που θα παρουσιάσει η Apple, η εταιρία εργάζεται πάνω σε ένα iPad Air με οθόνη edge-to-edge παρόμοια με αυτή του iPad Pro. Η οθόνη αυτή αναμένεται να έχει μέγεθος 10.8" και ενδεχομένως να ενσωματώνει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο κάτω μέρος της. Διαφορετικά υπάρχουν φήμες πως ο αισθητήρας Touch ID θα ενσωματωθεί στο κουμπί ενεργοποίησης.

Αυτό το φθινόπωρο αναμένονται επίσης δύο νέες εκδόσεις Apple Watch Series 6 αλλά και μία νέα έκδοση Series 3 που θα λειτουργήσει ως μία συσκευή χαμηλότερου κόστους. Επίσης λέγεται πως θα δούμε τα over-ear ακουστικά AirPods Studio αλλά και ένα μικρότερο και προσιτό HomePod. Αν και οι μέχρι στιγμής πληροφορίες μιλάνε για λειτουργία παρακολούθησης του οξυγόνου στο αίμα για τα Watch Series 6, θα χρειαστεί να περιμένουμε για να δούμε αν τελικά θα επιβεβαιωθούν.

Άλλα προϊόντα που ίσως δούμε την επόμενη περίοδο από την Apple είναι τα AirTags, για τα οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους, αλλά και ένα νέο Apple TV με ταχύτερο επεξεργαστή και αναβαθμισμένο τηλεχειριστήριο. Το αναβαθμισμένο τηλεχειριστήριο θα διαθέτει λειτουργία Find My για τον εντοπισμό του, σε περίπτωση που ο χρήστης το χάσει μέσα στο σπίτι. Σύμφωνα με το Bloomberg, το Apple TV ενδέχεται να κυκλοφορήσει μετά το τέλος του 2020.

insomnia.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ