Την ίδια ώρα ιδιαίτερη είναι η ανησυχία για τον οικισμό Δαφνέδες που επίσης εκτείνεται δίπλα από τον ποταμό Γεροπόταμο, ο οποίος και πάλι άρχισε να φουσκώνει επικίνδυνα. Δίδονται συστάσεις στους κατοίκους, ειδικά σε αυτούς που κατοικούν κοντά στο ποτάμι αλλά και στο ρέμα που ρέει στην αρχή του οικισμού, να απομακρυνθούν από τις εστίες τους σε πιο ασφαλή σημεία.
Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα ο Δήμος Μυλοποτάμου εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα:
Ήχησε ξανά το 112 στον Μυλοπόταμο Ακολουθήστε τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας
Νέο προειδοποιητικό μήνυμα εστάλη σήμερα, 3 Οκτωβρίου 2026, στις 11:55, για έντονα καιρικά φαινόμενα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.
⚠️ «Περιορίστε τις μετακινήσεις σας και μετακινηθείτε σε υψηλότερα σημεία. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».
Ο Δήμος Μυλοποτάμου καλεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες να ακολουθήσουν άμεσα τις οδηγίες του 112 και να βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση.
Μην ξεκινάτε ταξίδι προς τις πληγείσες περιοχές. Προέχει η ασφαλής μετακίνησή σας σε υψηλότερα σημεία, σύμφωνα με την ειδοποίηση.
Δεν εφησυχάζουμε. Προστατεύουμε τη ζωή μας και διευκολύνουμε το έργο των δυνάμεων έκτακτης ανάγκης.

