ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΣΥΠΑ Banner
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ανησυχία των φοροτεχνικών Ρεθύμνου για πιθανή υποστελέχωση της ΔΥΠΑ λόγω λήξης συμβάσεων

0

Κίνδυνος περαιτέρω υποστελέχωσης της ΔΥΠΑ με την λήξη των συμβάσεων 727 Εργασιακών Συμβούλων

Σύλλογος Φοροτεχνικών Ελ. Επαγ. Ν. Ρεθύμνης εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του αναφορικά με την φαινομενική λήξη των συμβάσεων 727 Εργασιακών Συμβούλων των ΚΠΑ2 που είχαν ενταχθεί μέσω ΑΣΕΠ και αποτελούν πλέον σημαντικότατο και αναπόσπαστο μέρος της Υπηρεσίας.

Η απομάκρυνση τους αναμένεται να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της ΔΥΠΑ, καθώς τα εναπομείναντα στελέχη της υπηρεσίες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν πολύ σημαντικό φόρτο εργασίας σε μία περίοδο που τρέχουν πολλά επιδοτούμενα προγράμματα και κατ’ επέκταση θα δημιουργηθούν σημαντικές καθυστερήσεις στην εκταμίευση των επιδοτήσεων προς τις επιχειρήσεις.

Ο σύλλογος μας απέστειλε σχετική επιστολή στο αρμόδιο Υπουργείο και στη Διοίκηση της ΔΥΠΑ και καλεί τους τοπικούς φορείς να συνδράμουν στην προσπάθεια για την επαρκή στελέχωση των υπηρεσιών της πόλης μας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΡΕΘΥΜΝΟ

Ανησυχία των φοροτεχνικών Ρεθύμνου για πιθανή υποστελέχωση της ΔΥΠΑ λόγω λήξης συμβάσεων

0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ