Τις τελευταίες ημέρες, επισκέφθηκαν διαδοχικά την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου μαθητές του Γυμνασίου Γέργερης, του 4ου Γυμνασίου Ρεθύμνου και του Γυμνασίου Ζαρού, συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς των σχολείων.
Τα δύο πρώτα σχολεία υποδέχθηκε με χαρά, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Προδρόμου, ο οποίος απουσίαζε στο Σπήλι για την ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτου, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, Αιδεσιμολ. Πρωτ. Νικόλαος Νικηφόρος.
Τους μαθητές του Γυμνασίου Ζαρού υποδέχθηκε με χαρά ο Σεβασμιώτατος, στο γραφείο του, ευχόμενος στους εκπαιδευτικούς και στα παιδιά πλούσια τη χάρη και την ενίσχυση του Θεού στο έργο τους και επίτευξη των στόχων και των προσδοκιών τους, καθώς και καλό Άγιο Πάσχα.



