ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΣΥΠΑ Banner
ΡΕΘΥΜΝΟ

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς η εξέταση των αντιρρήσεων επί των δασικών χαρτών στο Ρέθυμνο

0

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η εξέταση των αντιρρήσεων που κατατέθηκαν στην Διεύθυνση Δασών Ρεθύμνου επί των δασικών χαρτών που αναρτήθηκαν και ισχύουν.

Αυτό δήλωσε μιλώντας στην εφημερίδα «Ρέθεμνος» ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δασών κ. Νικόλαος Βολτυράκης.

Όπως τόνισε κατατέθηκαν συνολικά 10.000 αντιρρήσεις επί των δασικών χαρτών του Ρεθύμνου και η αρμόδια επιτροπή που συγκροτήθηκε έχει διεκπεραιώσει ήδη ένα μεγάλο αριθμό από αυτές.

Ο ίδιος τόνισε, ότι οι πολίτες που έχουν κάποιο λόγο να βιάζονται για την εξέταση των αντιρρήσεων τους, αντιμετωπίζονται με προτεραιότητα, οπότε μέχρι σήμερα δεν έχουν προκύψει διαμαρτυρίες και γκρίνιες για τυχόν καθυστερήσεις.

«Καλό θα ήταν να έχουμε δύο επιτροπές. Όμως και έστω και με μία, μπορούμε και εργαζόμαστε με ικανοποιητικούς ρυθμούς» τόνισε ο Νικόλαος Βολτυράκης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

KPRINT Banner
ΡΕΘΥΜΝΟ

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς η εξέταση των αντιρρήσεων επί των δασικών χαρτών στο Ρέθυμνο

0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ