Η εκδήλωση είχε θέμα «Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις στον κυβερνοχώρο… για μικρούς και μεγάλους » και στο πλαίσιο αυτής παρουσιάστηκαν σειρά από θέματα για τα οποία οι χρήστες του διαδικτύου θα πρέπει να είναι προσεκτικοί για να αποφεύγουν απάτες, επικίνδυνες προτροπές και βεβαίως εσφαλμένη ενημέρωση.
Η εκδήλωση οργανώθηκε από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγή της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Π.Ε. Ρεθύμνου, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Πρόληψης και Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Ε.Ο.Π.Α.Ε..
Επικέντρωσε στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των εκπαιδευτικών και των γονέων.
Στην διοργάνωση συμμετείχαν ο Δήμος Ρεθύμνης και η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου, οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, η Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνου, με την υποστήριξη του ΣΕΠΕΡ και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.
Σχετικές εισηγήσεις έγιναν από τον κ. Παπαπροδρόμου Γεώργιο, αντιστράτηγο ε. α. ( ΕΛ.ΑΣ) - Δικαστικό Γραφολόγο – Πτυχιούχο Νομικής ΑΠΘ και Πρωην Διευθυντή Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ΑΕΑ, τον κ. Σταυγιανουδάκη Εμμανουήλ , Υπαστυνόμο Β' , Προϊστάμενο Γραφείου Γενικής Αστυνόμευσης, τον κ. Κιαγιαδάκη Γεώργιο , Υπαστυνόμο Β' του Γραφείου Τεχνικής Υποστήριξης και Εξοπλισμού Πληροφορικής, του Επιτελείου Δ/νσης Αστυνομίας Ρεθύμνου και τον κ . Χριστοδουλάκη Βασίλη , Δικηγόρο παρ' Αρείω Πάγω , Διδάκτωρ Νομικής ΕΚΠΑ και γραμματέα του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Ρεθύμνου.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΑΚΗΣ
















