ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Πρόσκληση συμμετοχής ερευνητών σε ημερίδα της Ι.Λ.Ε.Ρ. για την ιστορία των Αγίων Τεσσάρων Νεομαρτύρων Ρεθύμνου

0

Στο πλαίσιο αυτό οργανώνει επιστημονική ημερίδα με στόχο να ανακοινωθούν ιστορικά στοιχεία που αφορούν τους Αγίους Γεώργιο, Αγγελή, Μανουήλ και Νικόλαο.

Η επιστημονική ημερίδα είναι προγραμματισμένη να  πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 στην πόλη του Ρεθύμνου.

Καλούνται οι ιστορικοί επιστήμονες, θεολόγοι και ερευνητές της τοπικής ιστορίας, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην επιστημονική ημερίδα με ανακοινώσεις τους, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση  [email protected] την πρότασή τους, η οποία θα περιλαμβάνει:

  1. Όνομα και ιδιότητα εισηγητή.
  2. Πλήρη τίτλο ανακοίνωσης.
  3. Περίληψη περιεχομένου ανακοίνωσης, η οποία θα περιγράφει το αντικείμενο και την ενδεχόμενη πρωτοτυπία του θέματος.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην επιστημονική ημερίδα να έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους, όπως περιγράφεται παραπάνω, έως την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024.  

Το Δ.Σ. της Ι.Λ.Ε.Ρ. έχει συγκροτήσει Επιστημονική Επιτροπή για την τελική συγκρότηση του προγράμματος ανακοινώσεων και για την υλοποίηση της ημερίδας θα συνεργαστεί με επιστημονικούς και θεσμικούς φορείς, που θα δημοσιοποιηθούν έγκαιρα μαζί με το πρόγραμμα, τις παράλληλες εκδηλώσεις και τον χώρο διεξαγωγής των εργασιών της ημερίδας.

 

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ι.Λ.Ε.Ρ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ