ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Σπουδαία διάκριση για τον Ρεθυμνιώτη ελαιοπαραγωγό Βαγγέλη Τσουδερό

0

Τέσσερα νέα βραβεία ήρθαν να επιβραβεύσουν μία ακόμα φορά την εταιρεία ελαιόλαδου LADI Τσουδερός ΕΠΕ.

Στον 10ο Παγκρήτιο διαγωνισμό ελαιόλαδου απέσπασε τις εξής διακρίσεις:

  •     ασημένιο βραβείο βιολογικού ελαιόλαδου στην Κρήτη
  •     βραβείο καλύτερο ελαιόλαδου στο Ρέθυμνο,
  •     τιμητική διάκριση έξτρα παρθένου ελαιόλαδο
  •     και τιμητική διάκριση για ΠΟΠ-ΠΓΕ SITIA LASITHIOU KRITIS.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Βαγγέλης Τσουδερός στο GREEK LIQUID GOLD για την βράβευση της εταιρείας του στο ελαιόλαδο δήλωσε τα εξής:

Συμμετέχοντας σε διαγωνισμό ελαιολάδου, αναδεικνύουμε την σωστή καλλιέργεια των παραγωγών και την ποιότητα ελαιολάδου που παράγεται στην περιοχή μας, παρ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε την φετινή χρονιά.

Το να κερδίσεις ένα βραβείο είναι η επιβράβευση μιας σειράς σωστών ενεργειών. Μια αλυσίδα πράξεων που ξεκινάει από την καλλιέργεια των δέντρων, την συγκομιδή , την άλεση του καρπού , φύλαξη και τελικά την εμφιάλωση του ελαιολάδου. Κερδίζοντας λοιπόν ένα βραβείο είναι η ανταμοιβή της δουλειάς που γίνεται στην αλυσίδα που προαναφέραμε δίνοντας έτσι την σιγουριά ότι είμαστε στο σωστό δρόμο για να γίνουμε καλύτεροι.

Η επιλογή ελαιολάδου είναι σημαντική . Ειδικά τώρα που το ελαιόλαδο είναι ακριβότερο από ποτέ έχουν βγει στην αγορά αρκετά προϊόντα υποκατάστατα ελαιολάδου ή νοθευμένα και προσπαθούν να παραπλανήσουν τον καταναλωτή. Ένα βραβευμένο – πιστοποιημένο ελαιόλαδο δίνει ένα κίνητρο στον καταναλωτή ότι θα επιλέξει ένα ελαιόλαδο αναγνωρισμένο για τις ιδιότητές, και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά , έτσι ώστε να έχει μόνο οφέλη στην διατροφή του.

 

Daynight.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ