ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Ελάχιστα περιστατικά μέθης καταγράφηκαν στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι

0

Παρά τους χιλιάδες καρναβαλιστές και επισκέπτες της πόλης, τα περιστατικά μέθης, που αποτελούν κάθε χρόνο το μείζον ζητούμενο της κορύφωσης του καρναβαλιού, ήταν σχετικά λίγα, γεγονός που ήρθε και δικαίωσε τους οργανωτές για τα μηνύματα κατά της κατάχρησης αλκοόλ αλλά και όλη την προσπάθεια οργάνωσης των θεμάτων ασφαλείας. Το Καρναβαλικό Ρέθυμνο ήταν μια πόλη ασφαλής για τους καρναβαλιστές και τους επισκέπτες του.

Μοναδικό μελανό σημείο ήταν οι  πέντε περιπτώσεις μέθης ανηλίκων αλλά και πάλι καμία περίπτωση δεν έχρηζε πέρα των πρώτων βοηθειών. 

Ειδικότερα, την Κυριακή μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο 24 περιστατικά ατόμων σε πλήρη μέθη. Εξ αυτών 4 ήταν ανήλικοι και ακολουθούνται οι σχετικές διατάξεις του νόμου για περαιτέρω έρευνα.  Το Σάββατο χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο συνολικά 28 άτομα σε μέθη εκ των οποίων ένα ήταν ανήλικο. 

Όλες οι περιπτώσεις αντιμετωπίστηκαν και δεν χρειάστηκε να εισαχθεί για νοσηλεία κανένας καρναβαλιστής ή επισκέπτης για λόγους μέθης. 

Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, δεν παρουσιάστηκαν άλλα προβλήματα ασφάλειας κατά την διάρκεια της κορύφωσης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού. 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ