ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΣΥΠΑ Banner
ΡΕΘΥΜΝΟ

ΕΛΜΕ Ρεθύμνου: Ποια είναι η τελική εισήγηση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τα γυμνάσια Κράνας και Συβρίτου;

0

Αξιότιμε κ. Προϊστάμενε της ΔΔΕ Ρεθύμνου,

η 20/11/2023 είχε οριστεί από εσάς (Δ.Τ. 9/11/2023, «Εισήγηση της ΔΔΕ Ρεθύμνου για τις συγχωνεύσεις των Γυμνασίων Κράνας - Γαράζου και Συβρίτου - Φουρφουρά προς τους Δήμους Μυλοποτάμου και Αμαρίου. Διαδικασία, διαβουλεύσεις, χρονοδιάγραμμα») ως η ημερομηνία σύνταξης της τελικής σας εισήγησης «μετά τις γνωμοδοτήσεις - τοποθετήσεις των τοπικών Δήμων προς ΠΔΕ Κρήτης».

Κατόπιν τούτου, και καθώς δεν υφίσταται ακόμα σχετική πληροφόρηση, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε:

  1. Υφίσταται τελική εισήγηση από την πλευρά της ΔΔΕ Ρεθύμνου;
  2. Εάν ναι, ποιο είναι το περιεχόμενό της;

Οι γονείς, οι μαθητές, οι τοπικές αρχές, πολιτιστικοί σύλλογοι, φορείς, οι εκπαιδευτικοί και οι θεσμικοί τους εκπρόσωποι έχουν κάθε δικαίωμα να γνωρίζουν.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

KPRINT Banner
ΡΕΘΥΜΝΟ

ΕΛΜΕ Ρεθύμνου: Ποια είναι η τελική εισήγηση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τα γυμνάσια Κράνας και Συβρίτου;

0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ