ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Συνεργασία Επικεφαλής 'Νέας Αντίληψης' & Δημάρχου Ρεθύμνης με το Σύλλογο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών Ρεθύμνου

0

Την πρόκληση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών «Palso», δέχθηκε ο Επικεφαλής της «Νέας Αντίληψης» κ. Γιώργης Μαρινάκης/ Δήμαρχος Ρεθύμνης και, συνοδευόμενος από στελέχη του Συνδυασμού, επισκέφθηκε τα γραφεία του Συλλόγου όπου και είχε μια εξαιρετικά γόνιμη συνεργασία με το Δ.Σ του.

Συζητήθηκε η οργάνωση των Κοινωνικών Φροντιστηρίων τα οποία παρέχουν δωρεάν μαθήματα Αγγλικών σε μαθητές – μέλη ευάλωτων οικογενειών του Ρεθύμνου, οι οποίοι επιθυμούν να μάθουν ή να συνεχίσουν την εκμάθηση ξένης γλώσσας. Κατατέθηκαν διάφορες απόψεις και προτάσεις και συμφωνήθηκε με τη συνδρομή των Διευθυντών των Σχολείων,    κάθε συνεργαζόμενο Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών να αναλάβει τους  ενδιαφερόμενους  μαθητές  που φοιτούν σε σχολείο της χωρικής ενότητας της γειτονιάς τους.

 Ο  Επικεφαλής της «Νέας Αντίληψης» και Δήμαρχος Ρεθύμνου , συγχάρηκε το Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών «Palso» για την έμπρακτη κατάθεση της κοινωνικής αλληλεγγύης των μελών του και τόνισε ότι αναγνωρίζεται   η αξία της προσφοράς τους, ως φορέων εκπαίδευσης και εκτιμάται η καλή διάθεσή που επιδεικνύουν σταθερά για την ενίσχυση της γλωσσομάθειας  στο Ρέθυμνο.

Επιπλέον,  ευχαρίστησε τα Μέλη του Συλλόγου για την επωφελή,   διαχρονική συνεργασία τους  με το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Ρεθύμνης  η οποία, μεταξύ άλλων, εκδηλώνεται στην εθελοντική συμμετοχή των μαθητών των Φροντιστηρίων τους στην υποστήριξη εκδηλώσεων για τον Τουρισμό και στην πληροφόρηση των επισκεπτών,  στα info kiosks του Δήμου.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ