ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Υποτονικό το προεκλογικό κλίμα

0

Όποιος υποστηρίξει πως το «προεκλογικό θερμόμετρο» ανεβαίνει, μάλλον θα είναι υπερβολή.

Προφανώς άρχισαν και πληθαίνουν οι εμφανίσεις των υποψηφίων για τους δημαρχιακούς θώκους αλλά ακόμα οι ρυθμοί είναι υποτονικοί και τα δύο πρώτα debate που διαφημίστηκαν κινήθηκαν στο πλαίσιο της αδιαφορίας. Του μεν Ρεθύμνου δεν έδωσε κάτι που να εντυπωσιάσει ενώ στο αντίστοιχο του Μυλοποτάμου, ο ένας εκ των υποψηφίων δεν πήγε καν ανακοινώνοντας πως είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις και δεν τον βόλευε η ημερομηνία. 

Στην πόλη εντύπωση προκαλεί η μη λειτουργία προεκλογικών κέντρων μόλις 20 ημέρες πριν τις εκλογές αλλά και στην επαρχία περιοδείες ή άλλες εκδηλώσεις δεν έχουμε δει.

Σε αυτές τις εκλογές εκείνο που διαπιστώνουμε να υπερισχύει είναι ο κλασσικός ανταγωνισμός μεταξύ των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και αντίστοιχα των περιφερειακών συμβούλων, οι οποίοι φαίνεται να έχουν «πάρει στους ώμους» τους όλη την μάχη. Και αυτό βεβαίως είναι φυσιολογικό καθώς αυτούς αφορά η σταυροδοσία και προφανώς η δική τους εκλογή «παίζεται» και όχι των υποψηφίων για τις θέσεις των δημάρχων και του Περιφερειάρχη.

Έτσι το γνωστό προεκλογικό μοτίβο επαναλαμβάνεται με τον χρόνο να κυλά αδυσώπητος για τις παρατάξεις που μάλλον προετοιμάζονται να τα «δώσουν όλα» λίγο πριν «το νήμα του τέρματος»!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ