ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Δεκάδες πολίτες στη συγκέντρωση για τον Αντώνη - Με συνθήματα και πανό ζήτησαν δικαίωση

0

 Δεκάδες Ρεθεμνιώτες ένωσαν χθες τις φωνές τους σε συγκέντρωση που πραγματοποίησαν με αφορμή το θάνατο του Αντώνη Καργιωτή

Με λάβαρο τη σπουδαιότητα της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς, δεκάδες πολίτες, μετά από κάλεσμα συλλογικοτήτων, πραγματοποίησαν σήμερα  συγκέντρωση και πορεία στο Ρέθυμνο για την ανείπωτη τραγωδία στον Πειραιά.

Εκφράζοντας την οργή και τη θλίψη τους για την εν ψυχρώ δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη, έστειλαν παράλληλα ηχηρό μήνυμα ενότητας απέναντι σε κάθε μορφή κοινωνικής βαρβαρότητας.

Ο Αντώνης που πνίγηκε μέσα στο λιμάνι του Πειραιά, μπροστά στα έντρομα μάτια άλλων επιβατών, όταν τον έσπρωξαν με βία στο νερό... Οι εικόνες αυτές, έχουν χαραχτεί σαν τρομεροί εφιάλτες στο μυαλό όλων που παραμένουν μουδιασμένοι αλλά και διψασμένοι για δικαίωση και αλλαγή. Από το βράδυ της περασμένης Τρίτης μέχρι και σήμερα οι κινητοποιήσεις δεν έχουν τέλος με την Κρήτη να πρωτοστατεί.

«Σε αυτή την κοινωνία την κανιβαλική, ένα εισιτήριο αξίζει μια ζωή», φώναξαν ενωμένοι και αγανακτισμένοι οι Ρεθυμνιώτες απέναντι σε ένα σύστημα που, όπως τονίζουν, θυσιάζει ζωές στο βωμό του κέρδους και βροντοφωνάζει πως υπάρχουν ψυχές που δε μετράνε.

 

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ