ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Νέες υποψηφιότητες για τον συνδυασμό Αμάρι Ανανέωση – Αλλαγή του Μενέλαου Φραγκιουδάκη

0

Δέκα (10) ακόμα νέες υποψηφιότητες έρχονται να ενισχύσουν το ψηφοδέλτιο Αμάρι Ανανέωση– Αλλαγή του Μενέλαου Φραγκιουδάκη, που όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού καθημερινά εμπλουτίζεται και δυναμώνει.

Τα δέκα νέα πρόσωπα είναι:

Βαρούχας Εμμανουήλ του Ανδρέα, επιχειρηματίας.

Γιαννακάκης  Φραγκίσκος του Μιχαήλ, αγρότης.

Γιαννακουδάκη Φωτεινή του Ευθυμίου, Διευθύντρια 5ο Γυμν. Ρεθύμνου Αρσάνιο.

Κουτελιδάκης Βαγγέλης του Γεωργίου, συνταξιούχος ΔΕΗ.

Μαρκάκης Εμμανουήλ του Γρηγορίου ,κτηνοτρόφος .

Μπούτζουκας Θοδωρής του Εμμανουήλ, εργολάβος .

Παττακός Εμμανουήλ του Ιωάννη, απόστρατος στρατιωτικός.

Σκουλουφιαννάκη Ελένη του Σταύρου, απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων .

Τσαχάκης Μανόλης του Γεωργίου, ιδιωτικός υπάλληλος.

Χριστονάκη Καλλιόπη του Στυλιανού, αισθητικός.

 

Το βιογραφικό του επικεφαλής της Παράταξης Μενέλαου Φραγκιουδάκη

Ο Μενέλαος Φραγκιουδάκης γεννήθηκε το 1981 στο Ρέθυμνο  και αναδείχθηκε ως μια αξιοσημείωτη φυσιογνωμία στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης .  Οι γονείς του Σταμάτης και Ιωάννα τον μεγάλωσαν με αξίες, όπως η προσφορά  στην Κοινότητα και η ανάγκη για συνεχή πρόοδο, ενώ η γυναίκα του και τα δύο 7χρόνα παιδιά τους τον έμαθαν να αναγνωρίζει την αξία της οικογένειας και να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Εργαζόμενος ως υπεύθυνος φύλαξης στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου για δώδεκα χρόνια, απέδειξε την ικανότητά του να διαχειρίζεται προκλήσεις και να διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία σε κρίσιμα περιβάλλοντα. Η πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το 2002 όταν εξελέγη Πρόεδρος της Κοινότητας Μοναστηρακίου σε εξαιρετικά νεαρή ηλικία μόλις 21 ετών. Το πάθος του για την  Κοινότητα και η ικανότητά του να προτείνει και να εφαρμόζει αποτελεσματικές λύσεις σε τοπικά προβλήματα, τον οδήγησαν στην ανάδειξη ως Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου του Δήμου Αμαρίου. Στις 17/05/2022   ανεξαρτητοποιήθηκε από την πλειοψηφία.

Η αφοσίωσή του στην τοπική ανάπτυξη και η γνώση των αδυναμιών και δυνατοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τον ώθησαν να επιτυγχάνει χρηματοδοτήσεις και εντάξεις σημαντικών έργων, πολλά εκ των οποίων εκτελούνται ακόμη και σήμερα. Πιστεύοντας ότι η τρέχουσα Δημοτική Αρχή έχει φθάσει σε αδιέξοδο και δε θέτει σε προτεραιότητα πρωτοβουλίες και δράσεις για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Τόπου, ο Μενέλαος Φραγκιουδάκης ανέλαβε επικεφαλής της νεοσύστατης Δημοτικής Παράταξης

Μέσα από ένα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο σχέδιο ανάπτυξης είναι έτοιμος να επικεντρωθεί στη συνεργασία με τους φορείς και τους κατοίκους της περιοχής, με στόχο την υπεράσπιση των τοπικών συμφερόντων και την προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης. Με το στόχο αυτό καλεί τους δημότες να συμμετάσχουν σε μια νέα προσπάθεια και ένα νέο ξεκίνημα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που θα δίνει ελπίδα και προοπτική στον όμορφο και ιστορικό τόπο του Αμαρίου .

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ