ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Δυναμική παρουσία αθλητών του Σκ.Ο.Ρ. στο 16ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Παλαιόχωρας, 19-26 Ιουλίου

0
  • Πρωταθλητής στο Β΄ Όμιλο ο Γιώργος Καβούνης του Σκ.Ο.Ρ.!
  • 9η Γενικής & 1η θέση κάτω των 16 ετών στον Β΄ Όμιλο ο Ιμμάνουελ Τεμετζιάν του Σκ.Ο.Ρ.!

Ο Σκ.Ο.Ρ. συνεχίζει τη δυναμική πορεία που είχε όλη τη χρονιά με τους αθλητές του να δίνουν μαζικό παρών στο ισχυρότερο τουρνουά που διεξάγεται στο νησί μας το Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά της Παλαιόχωρας.

12 αθλητές του συλλόγου μας ταξίδεψαν για ένα δεκαήμερο στην Παλαιόχωρα για να αγωνιστούν έχοντας διαφορετικούς στόχους ο καθένας, εμπειρία, αγωνιστική βελτίωση αλλά και διακρίσεις!

Και τι καλύτερο θα λέγαμε που αυτή προήλθε από έναν αθλητή μας που ξεχωρίζει στο σύλλογο με τη σοβαρότητά του, τη δουλειά του και το ήθος του: Ο 17χρονος Γιώργος Καβούνης παρά το ότι ήταν Νο.32 στην αρχική κατάταξη ανάμεσα σε 152 αθλητές από 30 χώρες κατάφερε με μία εξαιρετική εμφάνιση να κατακτήσει την 1η θέση πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη διάκριση στη σκακιστική του καριέρα! Μια σπουδαία επιτυχία με μία υπέρβαση στην απόδοσή του έχοντας 300 μονάδες πάνω από το βαθμό δυναμικότητάς του και κερδίζοντας παράλληλα 124 μονάδες ΕΛΟ!

Οι επιτυχίες όμως δεν σταματάνε εδώ, ένας άλλος αθλητής του Σκ.Ο.Ρ. που εντυπωσίασε ήταν ο Ιμμάνουελ Τεμετζιάν που παρά τον λίγο καιρό ενασχόλησής του έδειξε το πλούσιο ταλέντο του και με 7 βαθμούς σε 9 αγώνες πήρε την 9η θέση στη γενική κατάταξη αλλά και ταυτόχρονα την 1η θέση κάτω των 16 ετών! Πολύ καλή παρουσία είχαν οι: Νταγκουνάκης Μανόλης, Γιώργος Σιβαρόπουλος, η Κωνσταντίνα Τσιώλη και Κουκουράκη Χρυσή που κέρδισαν αντίστοιχα 92, 26, 25, και 10 μονάδες ΕΛΟ ξεπερνώντας όλοι την αρχική τους απόδοση.

Ο αρχηγός της ομάδας του Σκ.Ο.Ρ. Μιχάλης Πελαντάκης δυστυχώς δεν μπόρεσε να αγωνιστεί όπως θα ήθελε στον Ά Όμιλο, λόγω μιας ίωσης που τον είχε ταλαιπωρήσει πριν τους αγώνες αλλά η παρουσία του και μόνο δείχνει και την μεγάλη του αγάπη στο αγωνιστικό σκάκι.

Για τους μικρούς αθλητές του συλλόγου μας τι να πούμε? Ο Νικόλας Τσαούλης, ο Στέφανος Σιβαρόπουλος, η Ζωή και ο Νικόλας Μυτιληναίος και ο 6χρονος Βαρδάκης Σταύρος τόλμησαν τη συμμετοχή τους σε μία μεγάλη διοργάνωση παίρνοντας το βάπτισμα σε τέτοιου επιπέδου αγώνες και κερδίζοντας σημαντικές εμπειρίες για την σκακιστική τους εξέλιξη.
Σίγουρα το μέλλον τους ανήκει και με κατάλληλη δουλειά και αγώνες η πόλη μας θα χαρεί ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ