ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΣΥΠΑ Banner
ΡΕΘΥΜΝΟ

Και πάλι Γ.Γ. στο Υπουργείο Εσωτερικών ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης

0

Ο Ρεθεμνιώτης Μιχάλης Σταυριανουδάκης  περιλαμβάνεται στην λίστα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την τοποθέτηση Γενικών και Ειδικών Γραμματέων στις αντίστοιχες θέσεις των υπουργείων που συγκροτήθηκαν από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Σταυριανουδάκης αναλαμβάνει  Γ.Γ. Αυτοδιοίκησης στο  Υπουργείο Εσωτερικών και τον Γ.Γ. Ανώτατης Εκπαίδευσης . Είναι Ρεθεμνιώτικης καταγωγής διετέλεσε επί 17 χρόνια Δήμαρχος Δάφνης αρχικά και εν συνεχεία Δάφνης – Υμηττού ενώ την περασμένη τετραετία της Ν.Δ. ήταν και πάλι Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Εσωτερικών & Οργάνωσης.

Ένας άλλος γνώριμος του Ρεθύμνου είναι ο πρώην Πρύτανης Οδυσσέας Ζώρας που τοποθετήθηκε Γ.Γ. Ανώτατης Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Παιδείας. Γνωρίζει το αντικείμενο καλά και σίγουρα θα έχει να προσφέρει καλές υπηρεσίες.

Οι πληροφορίες θέλουν και άλλους Ρεθεμνιώτες να περιλαμβάνονται στις κυβερνητικές λίστες για αντίστοιχες θέσεις με τις επίσημες ανακοινώσεις να έρχονται προσεχώς.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΡΕΘΥΜΝΟ

Και πάλι Γ.Γ. στο Υπουργείο Εσωτερικών ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης

0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ