ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Υποψήφιος στο Ρέθυμνο o Αλέξης Τσίπρας - Στην Κρήτη την επόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

0

Μήνυμα ενότητας προς το εσωτερικό του κόμματος αποτελεί η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να κατέβει στο Ρέθυμνο για να στηρίξει την εκλογή του Ανδρέα Ξανθού σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ενώ συγχρόνως αποτελεί και ισχυρή συμβολική κίνηση η προσωπική του συμμετοχή στη μάχη της Κρήτης για τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας που θα είναι υποψήφιος στις εκλογές σε Α' Πειραιά, Δυτικό τομέα και στο Ρέθυμνοθα θα βρεθεί στην Κρήτη από τη Δευτέρα 12 έως την Τετάρτη 14 Ιουνίου και τη μια μέρα εκτιμάται οτι θα την αφιερώσει στο Ρέθυμνο.

Όπως επίσης σημειώνεται ισχυρό συμβολισμό έχει η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να επιλέξει πέραν της Α’ Πειραιά όπου εξελέγη στις 21 Μαΐου, τον Δυτικό τομέα της Αθήνας, μια περιοχή δηλαδή λαϊκών στρωμάτων που παραδοσιακά αποτελούσε την κυρία δεξαμενή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τώρα θέτει ως βασικό στόχο να επαναπροσεγγίσει.

Ο Θοδωρής Δουλουμπέκης σημειώνει σε ανάρτησή του: «Υποψήφιος βουλευτής Ρεθύμνου λοιπόν ο ίδιος ο Πρόεδρος μας! Με μεγάλη χαρά και τιμή παραχωρώ τη θέση μου στη λίστα για να δώσουμε με επικεφαλής τον πρόεδρο τη μάχη ανάκτησης της έδρας στο Νομό μας. Σας είπα "whatever it takes". Όλοι μαζί για την ανατροπή.

Δήλωση Α. Ξανθού για τη συμμετοχή Τσίπρα στο ψηφοδέλτιο Ρεθύμνου

"Η συμμετοχή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του Ρεθύμνου αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη για όλους μας. Το ισχυρό μήνυμα της ενότητας και συστράτευσης όλων των δυνάμεων για την ανατροπή του εκλογικού αποτελέσματος στο Νομό, μας δίνει άλλη αισιοδοξία και δύναμη για την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιούνη. Θα δώσουμε αυτή τη μάχη με σθένος, αξιοπρέπεια και συλλογικότητα, με βάση το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τις αρχές και το ήθος της αριστερής και προοδευτικής παράταξης. Έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών, είμαστε βέβαιοι ότι όλα μπορούν να αλλάξουν και ότι η ανάκτηση της βουλευτικής έδρας στο Ρέθυμνο είναι απολύτως εφικτή".

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ