ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Να ξαναγίνει η Κρήτη "πράσινη" ήταν το μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη από το Πέραμα Μυλοποτάμου

0

Μιλώντας στα στελέχη που τον υποδέχθηκαν στην κεντρική πλατεία της κωμόπολης, ο κ. Ανδρουλάκης άφησε σαφέστατες αιχμές για "παιχνίδια" των δύο μεγάλων κομμάτων με τους ψηφοφόρους της ακροδεξιάς λέγοντας τα εξής: "Εμείς δεν καλέσαμε τα ορφανά της Χρυσής Αυγής να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, ούτε μαζέψαμε στο κόμμα μας τον Βορίδη, τον Καρατζαφέρη - πρόσφατα ακούσαμε ότι στηρίζει και ο κ. Κρανιδιώτης τον κ. Μητσοτάκη. Με την ακροδεξιά δεν είχαμε ποτέ σχέση" ξεκαθάρισε. "Αυτή η παράταξη, το ΠΑΣΟΚ, θα ξανακάνει πράσινη την Κρήτη όπως ήταν και παλαιότερα" τόνισε.

Επίσης, στις δηλώσεις του επισήμανε τα εξής: "Αγωνιζόμαστε από άκρη σε άκρη της Κρήτης για να πάρει το πολιτικό χρώμα που του ταιριάζει: το πράσινο της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής αξιοπρέπειας. Το πράσινο της ελπίδας και της προοπτικής. Αγωνιζόμαστε με το λόγο της αλήθειας, για δίκαιη ανάπτυξη, για να λιγοστέψουν τα φορολογικά βάρη από τις πλάτες της μεσαίας τάξης και των πιο αδύναμων Ελλήνων. Έχουμε άλλες αγωνίες από τον κ. Μητσοτάκη, που όπως είδαμε τις τελευταίες ημέρες, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μην φορολογήσουμε τα υπερκέρδη των ολιγαρχών. Αλγεινή εντύπωση μού έχει προκαλέσει και η αλλαγή στάσης του ΣΥΡΙΖΑ, που πια δεν μιλάει για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών. Το ΠΑΣΟΚ, η δημοκρατική παράταξη, ήρθε για να μείνει. Για να υπερασπιστεί μία Ελλάδα που θα δίνει ευκαιρίες στις νεότερες γενιές. Μία Ελλάδα τής αξιοπρέπειας. Μία Ελλάδα που θα είναι ισχυρή στην Ευρώπη. Αυτή την Ελλάδα θα ξαναδημιουργήσει η δημοκρατική παράταξη και το ΠΑΣΟΚ, σε αυτή τη νέα εποχή. Και είμαι σίγουρος ότι 25 Ιουνίου, οι πολίτες θα αγκαλιάσουν ακόμη πιο δυνατά αυτή την προσπάθεια που κάνουμε".

Τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Δημήτρης Κόκκινος, ο Γραμματέας της Ν.Ε. Ρεθυμνου του κόμματος κ. Μιχάλης Σαρρής, οι υποψήφιοι βουλευτές κ.κ. Μανώλης Χνάρης, Βασίλης Σκουντής, Κασσάνδρα Κοτζανάκη και Ελευθερία Μιχάλα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργης Κλάδος - Βίτσιλας και στελέχη του κόμματος στην περιοχή. 

Ο κ. Ανδρουλάκης επισκέφθηκε και το Κ.Υ. Περάματος ενώ λίγο μετά το μεσημέρι ο κ. Ανδρουλάκης αναμένεται να κάνει σύντομη βόλτα στην κεντρική αγορά και στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης ενώ το πρόγραμμα του περιλαμβάνει, στις 15.00 να έχει συνάντηση με εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων στα Γραφεία Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου στα Τρία Μοναστήρια ενώ στις 7 το απόγευμα θα παραστεί στα εγκαίνια του Μουσείου «Ούλοφ Πάλμε» (Πλατεία Μοχού, Ηράκλειο Κρήτης).

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ