ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρένα Δούρου: "Απολύτως εφικτή η ανάκτηση της έδρας του Ρεθύμνου από τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ"

0

"Για εμάς που δεν είμαστε Κρητικές και Κρητικοί, ήταν απορίας άξιο πώς το νησί σας βάφτηκε μπλε” είπε μεταξύ άλλων η Ρένα Δούρου, καλώντας σε πανστρατιά ανατροπής και νίκης για τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στο νησί και ιδιαίετερα στο Ρέθυμνο. 

Η ίδια, τόνισε μεταξύ άλλων: "Ναι, προλαβαίνουμε” απάντησε η κα Δούρου, ξεκαθαρίζοντας ορθά – κοφτά: “Δεν θέλουμε να γίνουμε ανάχωμα στην παντοδυναμία του Άδωνι Γεωργιάδη και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν θέλουμε να είμαστε μία ισχυρότερη αντιπολίτευση σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ. Θέλουμε να ανατρέψουμε τους πολιτικούς συσχετισμούς και να αποσώσουμε ό,τι σώζεται από τέσσερα χρόνια που μας έβγαλαν εκτός και των ευρωπαϊκών ραγών!”. Τόνισε επιπλέον: “Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε άμυνα στα ζητήματα του φορολογικού, του ασφαλιστικού και της οικονομίας, απέναντι σε ένα κόμμα (ΝΔ) που χρεοκόπησε την πατρίδα μας και που ζητάει κοστολόγηση προγράμματος, βάζοντας στο παιχνίδι κι έναν φορέα της ελληνικής Δημοκρατίας, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, για να το διαψεύσει την επόμενη μέρα”.

Στην πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ κυριάρχησε η συζήτηση για την νέα προεκλογική περίοδο και τον στόχο ανόδου των ποσοστών του κόμματος σε όλη την Ελλάδα με έμφαση στην Κρήτη αλλά και κεντρικό στόχο την ανάκτηση της έδρας του Ρεθύμνου. Μάλιστα στο σύνολο τους οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στο Ρέθυμνο επανέλαβαν την πεποίθηση τους, ότι οι 215 ψήφοι διαφορά με το ΠΑΣΟΚ είναι εύκολο να ανατραπεί και κάλεσαν σε συσπείρωση δυνάμεων και «σάλπισμα μάχης» για την ανατροπή.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ