ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Προσοχή στους αετονύχηδες και τα κρυπτονομίσματα

0

Όπως έγινε γνωστό, περισσότερα από 60.000 ευρώ «έκαναν φτερά» από τον τραπεζικό λογαριασμό ενός άντρα στο Ηράκλειο, που με δόλωμα μεγάλα κέρδη, παρασύρθηκε από άγνωστο, του έδωσε εν λευκώ την διαχείριση του λογαριασμού του και στη συνέχεια διαπίστωσε, ότι έπεσε θύμα. Η απάτη ολοκληρώθηκε σταδιακά και τώρα ο άντρας που περίμενε κέρδη από επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα, «κλαίει» τα χρήματά του.

Η απάτη στο γειτονικό Ηράκλειο δεν είναι η μοναδική. Μάλιστα, κυκλοφορούν ευρέως οι φήμες, ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιχειρούν να βγάλουν κέρδη με «κρυπτονομίσματα».

Οπότε, επειδή οι καιροί είναι χαλεποί και οι «αετονύχηδες» βρίσκουν «πρόσφορο έδαφος» λόγω εκτεταμένης οικονομικής δυσπραγίας, καλό είναι να είστε όλοι προσεκτικοί και να αποφεύγετε τέτοιου είδους «επενδύσεις» που πιθανόν να σας οδηγήσουν πιο γρήγορα σε οικονομικό όλεθρο και ποτέ σε σωτηρία!

Και το επισημαίνουμε αυτό, διότι τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα πως δεν είναι λίγοι οι Ρεθεμνιώτες που θεωρούν λύση την επένδυση σε κρυπτονομίσματα και μάλιστα διαδίδεται ευρέως αυτός ο τρόπος «πλουτισμού» που εκ των πραγμάτων εγείρει μνήμες άλλων εποχών όπως την περίοδο του «χρηματιστηρίου»!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ