ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ευχές της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης στους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων

0

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων την Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023,  δήλωσε σήμερα τα εξής:

« Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους υποψήφιους, που συμμετέχουν σε αυτές καλή επιτυχία.

Τις επόμενες ημέρες  οι μαθητές και οι μαθήτριές μας θα δώσουν έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα για να υλοποιήσουν τους στόχους τους και να δουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα, ύστερα από μια δωδεκαετή διαδρομή στα θρανία, με κόπους και θυσίες, και αρωγό τη στήριξη των οικογενειών τους και την καθοδήγηση των  δασκάλων τους.   

Οι νέοι μας θα έρθουν αντιμέτωποι με μία μόνο από τις πολλές προκλήσεις της ζωής, στις οποίες καλούμαστε να επιδείξουμε ψυχραιμία και υπομονή για να δούμε τις προσπάθειές μας στο τέλος να δικαιώνονται.

Καλή επιτυχία και δύναμη  σε όλους τους διαγωνιζόμενους με την ευχή να  είναι αισιόδοξοι και ήρεμοι κατά τη διαδικασία των εξετάσεων και να αποδώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ