ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο – Καταγγελία για βιασμό 14χρονης: Στην φυλακή ο 50χρονος μετά την απολογία του

0

Προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε σήμερα ο 50χρονος ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή μετά την καταγγελία 14χρονης στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου ότι την εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις.

Στην απολογία του ο 50χρονος αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού, ισχυριζόμενος ότι δεν υπήρξε βία ενώ για το έγκλημα της γενετήσιας πράξης με ανηλίκους υποστήριξε πως είχε πλάνη σε ότι αφορά την ηλικία της ανήλικης κοπέλας. Όλα τα παραπάνω αναμένεται να αποδειχθούν στο ακροατήριο.

Υπενθυμίζεται πως με βάση τις πληροφορίες, μία 14χρονη μετέβη με τους γονείς της στην Υ.Α. Ρεθύμνου την Παρασκευή και ανέφερε στους αστυνομικούς ότι την προηγούμενη μέρα εξαναγκάστηκε σε ασελγείς πράξεις από τον πατέρα φίλου της, ο οποίος την έπεισε – άγνωστο πως – να τον ακολουθήσει στο σπίτι του.

Όλα συνέβησαν σε αυτό το σπίτι και το σοκαρισμένο παιδί την επόμενη μέρα, και αφού είπε τα πάντα στους γονείς του, αποφάσισε να καταγγείλει την ασέλγεια σε βάρος του.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν άμεσα σε σύλληψη ενός 50χρονου, ο οποίος αρνήθηκε στην προανακριτική του απολογία την πράξη του βιασμού και επιφυλάχθηκε να εξηγήσει τι συνέβη ενώπιον της Ανακρίτριας Ρεθύμνου.

flashnews.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ