ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Επισκέψεις του Σεβ.Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου σε Ιερές Μονές

0

Την Τετάρτη, 24η Μαΐου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο, επισκέφθηκε προσκυνηματικώς διαδοχικά τις Ιερές Μονές Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κουμπέ και Αγίας Ειρήνης Ρεθύμνης, όπου είχε την δυνατότητα να συνομιλήσεις με τις Γερόντισσες και τα μέλη των Αδελφοτήτων των εν λόγω Ιερών Μονών.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Σεβασμιώτατος κ. Ιουστίνος επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας Ρεθύμνης, όπου, στο Καθολικό της Μονής, χοροστάτησε κατά τον Μέγα Εσπερινό της Εορτής της Θείας Αναλήψεως.

Ακολούθως, στις αίθουσες εκδηλώσεων της Ιεράς Μονής, με την παρουσία πλήθους κόσμου καθώς και του Αστυνομικού Διευθυντού Νομού Ρεθύμνης, Ταξίαρχου κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος ανέπτυξε το θέμα «Ποιος τελικά θα μου δώσει την αληθινή χαρά;», με λόγο γλαφυρό, καρδιακό και εμπειρικό, απαντώντας και στα ερωτήματα και τους προβληματισμούς των ακροατών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Πρόδρομος ευχαρίστησε ευγνωμόνως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ιουστίνο για όλες τις εμπνευσμένες τοποθετήσεις του καθώς και για την χαρά της αναστροφής όλες αυτές τις ημέρες με το πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ