ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Επιτροπή Εθελοντισμού - Συνάντηση με Φορείς της Κρήτης

0

Στο πλαίσιο των δράσεων της Επιτροπής Εθελοντισμού του Πανεπιστημίου Κρήτης και των αρχών του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης τις οποίες το Πανεπιστήμιο Κρήτης υιοθετεί και υποστηρίζει ενεργά, πραγματοποιήθηκε σειρά συναντήσεων με φορείς της Κρήτης, σε τοπικό και σε περιφερειακό επίπεδο.

Ο Αντιπρύτανης Προγραμματισμού, Διοικητικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, Καθηγητής Δ. Μυλωνάκης συναντήθηκε κατά τους μήνες Μάρτιο-Μάιο του τρέχοντος έτους με την κ. Γ. Μηλάκη, Εντεταλμένη Σύμβουλο Περιφέρειας Κρήτης σε θέματα Εθελοντισμού και Διασύνδεσης της Περιφέρειας  καθώς και με τις κ.κ. Π. Μπιρλιράκη, Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Επιχειρηματικότητας, Εθελοντισμού, Προβολής του Δημοτικού Έργου του Δήμου Ρεθύμνης και Δ. Συγγελάκη, Αντιδήμαρχο Εθελοντισμού, Νεολαίας, Οργάνωσης και Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Επιπτώσεων Κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης του Δήμου Ηρακλείου προκειμένου να διερευνηθούν οι δυνατότητες κοινών δράσεων σε Ρέθυμνο και σε Ηράκλειο.

Διαπιστώθηκε η ταύτιση απόψεων όσον αφορά τους στόχους της συμπερίληψης, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της βιώσιμης ανάπτυξης και συζητήθηκαν συγκεκριμένες μορφές συνεργασίας για την προώθηση των κοινών στόχων.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ