ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

«Σκληρός» αγώνας για την δεύτερη έδρα στο Ρέθυμνο

0

Δύσκολο αγώνα «ανάκτησης του χαμένου εδάφους» έχει μπροστά του ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο Ρέθυμνο, που σε λιγότερο από έναν μήνα, θα πρέπει ν’ ανασυντάξει τις δυνάμεις του και να προσπαθήσει να ξαναφέρει το κόμμα στις προηγούμενη του κατάσταση.

Από την άλλη το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ που κατάφερε ξαναπάρει μερίδα των ψηφοφόρων του, δίνοντας νέες ελπίδες για «ολική επαναφορά» θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να κεφαλαιοποιήσει το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου, που του έδωσε πίσω την πάλαι ποτέ χαμένη του έδρα.

Ο αγώνας μεταξύ των δύο που διεκδικούν τη δεύτερη θέση αναμένεται σκληρός, αφού στις 25 Ιουνίου θα έχει απελευθερωθεί ένας μεγάλος αριθμός ψηφοφόρων που ήδη εκπλήρωσαν την «υποχρέωση του σταυρού».

Μάλιστα σύμφωνα με γνώμες ειδικών για το Ρέθυμνο οι «απελευθερωμένοι ψηφοφόροι» μπορεί να φτάσουν και τους 10 χιλιάδες, κάτι που αν μη τί άλλο αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ωστόσο, το Ρέθυμνο, που είναι μαθημένο και από άλλες εκλογικές αναμετρήσεις στο «θρίλερ της κάλπης» αναμένει με ενδιαφέρον τα επόμενα αποτελέσματα…

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ