ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Η Δομή Σίτισης Δήμου Ρεθύμνης ευχαριστεί την τοπική εκπαιδευτική κοινότητα για τη γενναιόδωρη στήριξη της

0

Με συγκινητικά θερμή διάθεση ανταποκρίθηκε η πλειοψηφία των Σχολείων του Ρεθύμνου  στην πρόσκληση της Δομής Παροχής ( Σύμπραξη Δ.Ρεθύμνης & ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς»)  και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Δρ. Άννας Ελευθεριάδου-Γκίκα για τη συμμετοχή τους στη δράση συλλογής τροφίμων, με σκοπό την  διασφάλιση της συνέχισης του κοινωφελούς έργου που προσφέρει η Δομή .  

Η γενναιόδωρη προσφορά τους, πέραν του πρακτικού της αντικρίσματος,  επιβεβαιώνει την ευαισθησία, την ενσυναίσθηση  και τη δοτικότητα  που διακατέχουν την πολυπληθή εκπαιδευτική κοινότητα του Ρεθύμνου (διδάσκοντες, μαθητές και γονείς ),  αρετές που, αναμφίβολα, ενισχύουν την κοινωνική συνοχή και  αποδυναμώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Αξίζουν το δημόσιο έπαινο και τις θερμές ευχαριστίες του Δήμου Ρεθύμνης και των κοινωνικών του δομών.

Ευχαριστούμε,  λοιπόν, θερμά το Διδακτικό προσωπικό,  τους  Συλλόγους  Γονέων και Κηδεμόνων και όλους τους μαθητές/-τριες  και τις οικογένειες τους,  των  Σχολείων :

  1. Νηπιαγωγεία Ρεθύμνου : 2ο, 4ο, 8ο, 9ο, 10ο, 11ο, 13ο 14ο.
  2. Δημοτικά Σχολεία: 1ο , 2ο, 3ο, 5ο, 7ο, 8ο, 10ο, 13ο, 14ο, 15ο, 16ο.

Ευχόμαστε να έχουν πάντοτε τη δυνατότητα της έμπρακτης έκφρασης της κοινωνικής τους ευαισθησίας, του αλτρουισμού  και του ανθρωπισμού τους.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ