ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Στόχος της ΝΟΔΕ η πρωτιά στο Ρέθυμνο

0

Μονόδρομος για τη ΝΔ η πρωτιά στις εκλογές της 21ης Μάϊου, διεμήνυσε ο βουλευτής της παράταξης στο Ρέθυμνο Γιάννης Κεφαλογιάννης, κατά τη διάρκεια της διευρυμένης νομαρχιακής συνέλευσης της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Σάββατο 1/4), στο ξενοδοχείο Αχίλλειον.

Η διευρυμένη συνέλευση της νομαρχιακής ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή, μετά από πρόταση του προέδρου της ΝΟΔΕ Μανώλη Φουρφουλάκη, για τα θύματα των Τεμπών.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα, ενώ τέθηκε και ο στόχος της τοπικής οργάνωσης για τις επερχόμενες εκλογές, που δεν είναι άλλος από την πρωτιά της Ν.Δ. σε επίπεδο, νομού. «Να ξαναβαφτεί ο νόμος γαλάζιος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φουρφουλάκης. Μάλιστα, απευθυνόμενος στο μέλη της νομαρχιακής και τους φίλους της παράταξης, που συγκεντρώθηκαν στο Αχίλλειον ζήτησε «να ζεσταθούν οι μηχανές» ενόψει της εκλογικής μάχης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της εκλογικής επιτροπής Γιώργος Ξεξάκης αναφέρθηκε στην ανάγκη συσπείρωσης του κόμματος, προκειμένου την 21η Μαΐου το ποσοστό της ΝΔ να ξεπεράσει αυτό των δημοσκοπήσεων. Στη συνέχεια, ανακοίνωσε ότι προγραμματίζονται περιφερειακές συγκεντρώσεις σε όλες τις δημοτικές ενότητες του νομού, με την τελευταία να γίνεται παραμονές των εκλογών στο Ρέθυμνο.

Στην συνέλευση παραβρέθηκαν και οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στο Ρέθυμνο Δέσποινα Παπαδάκη και Γαβριήλ Τσουντάνης, όπως φυσικά και ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης.  

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ